Landskronavägen 9

Södra , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 551 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i södra Helsingborg

På lättillgängligt läge i södra Helsingborg finns nu möjlighet att flytta in i denna kontorslokal.  Flexibel planlösning för kontor Öppna ytor i kombination med mindre kontorsrum och mötesrum ger flexibilitet att anpassa efter er verksamhets behov. Kök med matplats för att värma lunchlådan eller kaffestund med kollegor.  På bra logistikläge med goda parkeringsmöjligheter Här hamnar ni på ett bra logistikläge på Landskronavägen, som tar er till E4:an på bara några minuter. Parkering hittar ni precis utanför fastigheten som ligger i närhet av Ramlösa station, mataffär och annan service.  Välkommen att boka visning!

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 66 * Parkering: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    1551 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rausgård 21

Omgivning

Omgivning/natur:

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Närservice:

Nära till köpcentra med livsmedel och detaljhandel. Restauranger finns i området.

Kommunikationer

Ramlösa Station ca 5 minuters gångväg, busshållplats utanför på Landskronavägen. Närhet till E4:an och E6:an.
Landskronavägen 9

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB