Spadegatan 2

Malmö/Hamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 800 - 10 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager- produktionslokal med tillhörande kontorsutrymmen iMalmö Hamn.

Letar du efter generösa ytor för att bygga ditt företags nästa lager med tillförande kontorsutrymmen? Då är Lodgatan i Malmö Hamnen platsen för dig! Med en fantastiskt central belägenhet och möjligheten att vara med från början för att påverka utformningen av ditt nya lager, erbjuder vi lokaler från 1800 kvm upp til total yta om ca. 10 000 kvm.

Vi kan erbjuda generösa ytor upp till ca 10 000 kvm, perfekta för att rymma din verksamhet och expansionsplaner. Beläget endast 2 km från Malmö Centralstation, vårt läge erbjuder utmärkta logistikmöjligheter med närhet till både motorvägen och Malmös centrala delar.

Varierande takhöjder mellan 12,2 meter till 6,3 meter till nock, vilket gör det idealiskt för olika verksamheter. Med lastkaj och totalt 6st dockningmöjligheter möjliggör vi effektiv logistikhantering för din företagsverksamhet.

Utöver lagerdelen erbjuder vi också kontorsutrymmen om 3000 kvm i en separat byggnad på fastigheten, angränsande till lagret. Här finns möjligheter till matsal, restaurangkök, kontor, konferens, pentry och wc/rwc. 

Vi förstår att varje företag har unika behov. Därför erbjuder vi möjligheter att anpassa delar av fastigheten utifrån dina specifika krav och önskemål.

Ring gärna för mer information eller för att boka en visning och upptäck möjligheterna som väntar på Lodgatan i Malmö Hamnen. Med goda parkerngsmöjlgheter, pendlingsmöjligheter samt närhet till stadens puls är detta den perfekta platsen för din företagsframtid.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 800 10 000

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stålet 2

Omgivning

Företag i närheten:

Flera handelsområden såsom Svågetorp, Burlöv Center, Toftanäs och Stora Bernstorp finns inom bekvämt räckhåll för inköp och andra affärsbehov.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter i samband med fastigheten med parkeringsyta på fastigheten samt i samband med entré vid rangeringsytor.

Kommunikationer

Strategiskt belägen i Malmö Hamn med snabb åtkomst för effektiv transport samt distribution via Västkustvägen och E6/E20/E22. Busshållplats inom promenadavstånd erbjuder smidiga förbindelser till Malmö Central inom 10 minuters räckhåll och andra delar av staden.
Spadegatan 2