Drottninggatan 11

Centrum , Katrineholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

20 m²

Hyra

Hyra: 13.200 kr/mån

Tillträde

2024-05-01

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till ditt nya, expansiva kontorsrum på 20 kvm inom vår levande co-working miljö – den perfekta platsen för ett team på 4-6 personer som är redo att omsätta visioner till verklighet. Här, mitt bland en inspirerande gemenskap av företagare och kreatörer, får ditt team den ultimata balansen mellan privat arbetsyta och möjligheten att interagera med andra framåttänkande proffs.

Med mer än bara ett skrivbord erbjuder detta rum ett dynamiskt arbetsflöde där ditt team kan kollaborera effektivt, stödd av den senaste tekniken i form av höghastighetsinternet och bredbandstjänster. Och för att du ska kunna fokusera helhjärtat på ditt arbete tar vårt dedikerade team på D11 hand om alla detaljer som gör arbetsdagen smidigare, från städning till teknisk support.

Men det som verkligen sätter guldkant på arbetsdagen är tillgången till vår stora, härliga terrass. Tänk dig att kunna flytta ut arbetsstationen i solen, ha kreativa möten under bar himmel eller bara ta en välförtjänt paus i friska luften – vår terrass erbjuder en oas mitt i arbetsdagen där idéer kan flöda fritt och välbehövda pauser kan tas.

Detta rum är inte bara en plats att arbeta i; det är en plats där ditt team kan växa, utvecklas och inspireras. Med tillgång till en omgivning som främjar nätverkande och kreativitet, är detta den ideala platsen för dig som vill ta ditt företag till nästa nivå.

Bli en del av vår gemenskap och upptäck hur vårt stöd och våra faciliteter kan lyfta ditt arbete och välbefinnande till nya höjder. Med vårt team på D11 vid din sida är allt inställt för en smidig, produktiv och framgångsrik arbetsdag.

Välkommen till en plats där arbete möter välbefinnande, där ditt team inte bara kommer att trivas – ni kommer att blomstra.

Ytor

  • Total yta:

    20 m2

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Fiberanslutning
Konferens
Mötesrum
Parkering
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-05-01.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Hyra: 13.200 kr/mån

Drottninggatan 11