Drottninggatan 11

Centrum , Katrineholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

16 m²

Hyra

Hyra: 8340 kr/mån

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Upptäck din nästa kreativa hubb i hjärtat av vår dynamiska co-working gemenskap, där innovation och samarbete blomstrar! Vi introducerar ett exklusivt 16 kvm kontorsrum designat för två personer, där varje detalj är noggrant uttänkt för att maximera din komfort och produktivitet.

I detta rymliga rum har du friheten att skapa, planera och växa tillsammans med din affärspartner eller kollega, omgiven av likasinnade entreprenörer och företag av alla storlekar. Vår co-working miljö erbjuder en unik blandning av privatliv när du behöver det, med möjligheten att nätverka och dela idéer med andra drivna proffs.

Inkluderat i ditt rum är härliga möbler och bredband, så att ni kan arbeta obehindrat med era projekt. Vi vet att din tid är värdefull, därför inkluderar vi även städservice för att ditt arbetsutrymme alltid ska vara fräscht och inbjudande. Det är en del av vår fullservice-lösning; allt för att du ska kunna lägga din fulla koncentration på det du gör bäst - ditt jobb.

Njut av friheten att arbeta på dina egna villkor i en stödjande och inspirerande miljö. Vårt kontorsrum är inte bara en plats att arbeta på; det är en plats där du kan växa, lära och uppnå nya höjder tillsammans med andra passionerade entreprenörer.

Bli en del av vår community idag och ta ditt företag till nästa nivå i en miljö som värdesätter samarbete, innovation och framgång.

Välkommen till framtidens arbetsplats, där allt du behöver för att lyckas finns precis runt hörnet.

Ytor

  • Total yta:

    16 m2

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Fiberanslutning
Konferens
Mötesrum
Parkering
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Hyra: 8340 kr/mån

Drottninggatan 11