Drottninggatan 8

Centrum , Katrineholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

50 m²

Hyra

1 750 kr/m²/år

Tillträde

2024-10-01

Beskrivning

  • Kontor

Upptäck din nästa affärsmöjlighet i hjärtat av Katrineholm! Vi presenterar en härlig lokal på 50 kvadratmeter, smart fördelad på två inbjudande etage, perfekt för kontor, ateljéer, eller liknande verksamheter.

Denna charmiga lokal är belägen i en dynamisk del av centrum, omgiven av livliga caféer, restauranger och andra företag som bidrar till områdets vibrerande atmosfär. Med skyltfönster mot Drottninggatan och fönster mot innergården, är lokalen utformad för att maximera naturligt ljusinsläpp, vilket skapar en varm och välkomnande miljö för både anställda och besökare.

På det nedre etaget erbjuds en flexibel del av av lokalen som enkelt kan anpassas till dina specifika behov, oavsett om det handlar om arbetsstationer, ett showroom eller ett kreativt utrymme. En trappa tar dig till det övre etage, där du hittar en perfekt plats för koncentrerat arbete eller mindre möten, med en atmosfär som inbjuder till produktivitet och kreativitet.

Den här lokalen kombinerar nytänkande med praktisk design, i ett format som är redo att anpassas till ditt företags unika karaktär och behov. Med sin centrala placering i Katrineholm är lokalen också bekvämt belägen nära parkeringsmöjligheter och utmärkta transportförbindelser, vilket gör det enkelt för både personal och kunder att komma till och från.

Missar inte chansen att positionera din verksamhet i denna distinkta lokal. Kontakta oss idag för mer information och för att säkra en visning. Skapa din framtid i Katrineholm!

Ytor

  • Total yta:

    50 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-10-01.

Utgångshyra kr/m2/år:

1750

I hyran ingår:

Värme, skatt

Drottninggatan 8