Bondegatan 22

Norr , Katrineholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

51 m²

Hyra

1 550 kr/m²/år

Tillträde

2024-06-01

Beskrivning

  • Övrigt

Välkommen till en unik möjlighet att etablera din verksamhet i hjärtat av Katrineholm, på den eftertraktade norra sidan.

Vi presenterar stolt en mycket fin frisörsalong på 51 kvm, belägen på första våningen i en välhållen fastighet.

Denna lokal erbjuder inte bara en rymlig och välplanerad arbetsyta, utan också en charmig balkong där du och dina kunder kan njuta av en lugn stund med utsikt över omgivningen. Lokalens inredning och atmosfär är omsorgsfullt utformad för att skapa en välkomnande och professionell miljö för både kunder och personal.

Med sin genomtänkta layout kan salongen enkelt anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Den är perfekt för den ambitiösa frisören eller entreprenören som söker en lokal med karaktär och potential att växa.

I området finns utbud av affärer, caféer och restauranger, vilket ger ett livligt flöde av potentiella kunder och en trevlig arbetsmiljö. Lokalens läge på norr i Katrineholm gör den lättillgänglig både till fots och med bil, med gott om parkeringsmöjligheter i närheten.

Missar inte denna fantastiska möjlighet att ta din verksamhet till nästa nivå i en av Katrineholms mest attraktiva lokaler.

Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Din drömplats för framgång väntar!

Ytor

  • Total yta:

    51 m2

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Fiberanslutning
Kök/pentry
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-06-01.

Utgångshyra kr/m2/år:

1550

I hyran ingår:

Värme, skatt

Bondegatan 22