Segelbåtsvägen 11

Stockholm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 5 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Lagerytor med lastkaj och bra takhöjd på citynära läge invid Essingeleden I Möjlighet att samla lager, produktion o kontor!

I fastigheten Ångtvätten på Stora Essingen finns nu lediga lagerytor med rejäl takhöjd invid lastkaj.

Flexibla och anpassningsbara ytor sett till storlek, från ca 500 kvm upp till 4 000 kvm.

Lasthiss finns i anslutning till ytorna och går upp till kontorsplan där vi även kan erbjuda kontorslokaler fr 200 kvm till över 2 000 kvm. Perfekt för er som vill samla lager, produktion och kontor på en och samma plats. Kontorsytorna är idag stomrena och anpassas fr rumsindelning och planlösning till materialval efter era önskemål och behov. Ytor med terrass ut mot vattnet och fantastisk utsikt!

Garage och parkeringsplatser finns i fastigheten, även cykelgarage.
Nya besöksparkeringen på Junohällsvägen 1 erbjuder även lokaler med egen entré, till exempel för kundmottagning el butikslokal.

Oavsett bransch, storlek och behov kan Ångtvätten ge er de lokaler ni söker. De väl tilltagna ytorna ger er gott om möjligheter att anpassa ytorna efter er verksamhet.

Med er verksamhet på Stora Essingen är ni nära city med fördelarna av att vara innanför tullarna samtidigt som skärgårdskänslan med grönskande gångstråk, badbryggor och klippor väntar alldeles precis utanför dörren. Att ta sig hit är smidigt - Essingeleden ligger ett stenkast härifrån, likväl som Tvärbana o buss. Busshållplats Broparken har bl a buss 1 som går fr Stora Essingen, genom Lilla, till Kungsholmen, city, Östermalm.

Kontakta Jenny Danfors på Areim för visning och mer info.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 400 5 000

Ytbeskrivning

Anpassningsbara lagerytor med bra takhöjd invid lastkaj. Lasthiss finns upp till kontorsplan där anpassade kontor fr 200 kvm till över 2 000 kvm kan erbjudas om ni exempelvis söker plats för att samla kontor, produktion och lager.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
Verkstad
WC
RWC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ångtvätten 22

Byggår:

1939

Renoveringsår:

2022

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Essingen hör till Kungsholmens stadsdelsområde och har verkligen en trivsam och lugn atmosfär samtidigt som närheten till city och närhet till alla bekvämligheter och kommunikationer består.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage och cykelgarage i byggnaden. Även besöksparkering finns.

Närservice:

I fastigheten finns redan idag ett modernt och trevligt gym.

Skyltläge:

Bra skyltläge på husets fasad och precis utanför lastkaj.

Kommunikationer

Under sommartid går pendelbåt till Ångtvättens egna brygga. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Essingeleden och gör all pendling med bil otroligt smidig, och parkerar gör du bekvämt i fastighetens garage m över 100 p-platser. Buss. På någon minuts promenad nås busshållplats med buss 1. Busslinjen passerar bl a Fridhemsplan, stannar vid T-centralen, sedan vidare förbi Kungsgatan, Stureplan och upp till Östermalm. Tvärbana. Till Tvärbanan är det 350 meter som går mellan Sickla och enda till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik m.fl., samtliga med anknytning till t-bana och bussar. På 20 minuters cykelfärd nås T-centralen och cykeln parkerar du säkert och smidigt i husets garage.
Segelbåtsvägen 11