Scheelevägen 27

Ideon , Lund
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

118 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Inbjudande kontorslokal med trevlig utsikt

Nu har vi nöjet att presentera en mycket trevlig lokal för det mindre företaget. Här erbjuds öppet kontorslandskap i kombination med mötesrum samt pentry och sällskapsyta. Från samtliga delar av kontorslokalen erbjuds fantastisk utsikt över grönska och stad, vilket skapar en härlig och ljus arbetsmiljö.  Denna lokal måste upplevas på plats, så tveka inte att höra av er till oss för mer information och visning!

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Ideon Gateway är byggt med miljö och hållbarhet i fokus. Fastigheten är certifierad enligt Miljöbyggnad och LEED BD+C med betyget Platinum. Byggnaden hämtar värme och kyla från marken och en del av elen kommer från solceller integrerade i husfasaden. * Arbetsplatser: ca 9 * Laddplatser: Ja * Mijöcertifierad fastighet: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    118 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Syret 3 - Ideon Gateway

Byggår:

2013

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Företag i närheten:

Företag som bland annat Ericsson, Sony och Sensefarm arbetar med lösningar för smarta städer medan bolag som Volvo Cars, TerraNet och Sigma Connectivity fokuserar mycket på lösningar för framtidens transporter.

Närservice:

Restauranger, hotell, gym, konferensanläggning, bank och frisör finns i byggnaden. Som hyresgäst har du möjlighet att träna på gymmet i huset, det drivs av hotellet. I huset finns också tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Kommunikationer

Ideon Gateway ligger i nära anslutning till E22. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder också området med Lund C. Lunds spårvagn tar dig till Lund C på 10–12 minuter via bland annat Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Med hjälp av Lunds välutvecklade cykelnät tar du dig även enkelt mellan Ideon och Lunds centrum på cykel.
Scheelevägen 27

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB