Heliosgatan 26

Hammarby Sjöstad , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

135 m²

Hyra

2 900 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Trevligt kontor i Hammarby Sjöstads charm

Här presenteras ett både funktionellt och trevligt kontor mitt i Hammarby Sjöstad. Kontoret har nyrenoverade ytskikt och helt nyttt kök. Lokalen är planerad med både kontorsrum, mötesrum och lounge/öppet landskap. 

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är sex våningar hög och centralt belägen i Hammarby Sjöstad. Läget är inte långt från tvärbanan samt ett flertal restauranger. Då fastigheten är byggd med pelarkonstruktion kan flexibla planlösningar skapas. Fiber finns indraget och på ett par minuter når man strandpromenaden längs med Hammarby Kanal.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 135 2 900

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Prisinformation:

Lokalen uthyres

Utgångshyra kr/m2/år:

2900

Utförande

Planlösning:

Blandad planlösning med öppet landskap och tre kontors-/mötesrum. I lokalen finns även ett rymligt pentry med paus samt tva WC och ett förräd med utslagsvask.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Huss våning fyra.

Omgivning

Omgivning/natur:

Hammarby Sjöstad är den naturliga utvidgningen av innerstan. Det expansiva området växer stadigt med både kontor och bostäder. Här finns samtidigt en mängd trevliga promenadstråk intill vattnet vid Hammarby Kaj.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Markparkering.

Närservice:

Kring Hammarby Kaj och fastigheten finns flera mysiga caféer och restauranger. Dessutom ligger flera butiker och gym i området, bland annat gymkedjan Sats.

Kommunikationer

Station Luma ligger strax utanför fastigheten, därifrån går tvärbanan mot Sickla Station och Solna. I området trafikerar flera busslinjer och under sommarhalvåret går en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och City. Det är även gångavstånd till Gullmarsplans tunnelbanestation. För den som färdas med bil är kommunikationerna bästa tänkbara. Via Södra Länken är det enkelt att ta sig vidare till de stora lederna.
Heliosgatan 26