Malmstensvägen

Rikstens företagspark , Tullinge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

720 - 2 160 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Ytffektiv och nybyggd lokal med 9 m takhöjd

Bli första hyresgästen i nybyggd industri-/verkstadslokal i Riksten. Generös takhöjd och stora portar. Lokalen är genomkörbar med fyra portar. Det finns stora rangerytor runt fastigheten, vilket ger en mycket enkel logistik för in- och utleveranser. Lokalen är förberedd med bjälklag för kontor på övervåning som hyresgästen kan vara med och planera. Hög strömförsörjning om 63 amper. Området runt fastigheten kommer asfalteras och instängslas. Parkering och uppställningsytor finns att hyra. Möjlighet finns att hyra hela ytan om 1 440 kvm eller halva om 720 kvm.

Planlösning

Anpassningsbar lättindustri-/lagerlokal med möjlighet att påverka övervåningen med kontorsytor. Lokalen har fyra stora portar och är genomkörbar. Lokalen har både oljeavskiljare och avloppsränna. Djupet på lokalen är ca 30 meter och bredden ca 23 meter. Takhöjd till nock är ca 9 meter och under planerad entrésolplan blir takhöjden ca 6 meter. Det finns möjlighet till at hyra halva fastigheten.

Omgivning

Rikstens företagspark ligger i Tullinge, söder om Grödingebanan. Planområdet för del 1 av företagsparken är beläget öster om Pålamalmsvägen mitt emot utfarten från Kronoparksvägen. 

Kommunikationer

Ca 100 meter till planerad busshållplats. Ca 20 minuter ifrån Stockholms city och ca 10 minuter till Flemmingsbergs centrum med bil.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 720 2 160

Utförande

Byggår:

2024

Teknisk information

Takhöjd:

9 m

Malmstensvägen

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv