Grönered 1

Marks kommun , Hyssna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 300 m²

Hyra

475 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Komplett lager-logistikhall/industrifastighet/kontor med stora möjligheter till anpassning i lugnt läge, med fin natur som omgivning, nära RV40.

Fullt utrustad lager/logistikfastighet med pallställage och packbord uthyres. Entresol på 150 m2 finns också eventuellt att överta efter överenskommelse. Fina kontor med möjlighet att justera lösningar.

Vid behov av t. ex. öppna ytor för verkstad eller tillverkning kan även fastigheten ändras och pallställagen justeras. Perfekt för webshopar eller tredjepartslogistik.

Hör även av er vid behov av mindre ytor eller kontor då det också kan vara en lösning att dela upp hallar, ytor eller kontor.

Låst inhängnad runt hela fastigheten med stor plan utanför med plats för lastbilar att vända, uppställning och parkering. OBS! Tältet på bilden finns inte kvar och en del bilder är äldre.

Ca 5 km till riksväg 40 och 20 km till Landvetters logistikhub. Mellan Bollebygd och Hyssna.

Larmat

Fiber indraget

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 500 1 300 475

Ytbeskrivning

En del av fastigheten på ca 850 m2 redan uthyrd. Utöver det en hall med port på 500 m2 idag utrustad helt med pallställ för lager. En del på ca 800 m2 totalt med port och verksamhetslokal med lager, kontor, personalutrymmen och idag ett entresol på 150 m2 som kan tas över efter överenskommelse eller monteras bort. Idag är hallarna kombinerade med total yta på ca 1300 m2 för uthyrning.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Parkering

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

475

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grönered 5:10

Planlösning:

Två hallar med stora möjligheter. Två portar vilket möjliggör uppdelning. I dagsläget en hall med pallställ och en med övrigt lager, entresol, personalutrymme och kontor. Inhägnat runt om med låsta grindar. Stor utomhusyta.

Teknisk information

Uppvärmning:

Luftvärmepump

Omgivning

Vägbeskrivning:

I naturskön miljö mellan Bollebygd och Hyssna. Avfart 81 Grönkullemotet på RV 40.

Grönered 1