Sysslomansgatan 9

Främre Luthagen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

95 m²

Hyra

2 230 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Välkommen till denna toppmoderna lokal med ett perfelt läge på Sysslomansgatan 9!

Välkommen till denna toppmoderna lokal lämplig för butik, showroom eller kontor. Lokalen om 77 kvm har totalrenoverats med mycket smakfulla färgval och moderna lösningar. Ett entresol om 18 kvm är tillbyggd där de idag har fyra kontorsplatser. Det är stora skyltfönster och entré mot Sysslomansgatan där det är mycket folk i rörelse. Lokalen är mycket trivsam med ljusa och öppna ytor, bör upplevas på plats! För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkommen!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 95 2 230

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2230

Utförande

Planlösning:

Lokalen har en yta om 77 kvm plus ett entresol om 18 kvm. Det är entré till en öppen yta med högt i tak och stora fönster som ger ett rikligt ljus i hela lokalen. I bakredelen går en trappa upp till ett rymligt lunchrum med pentry med fönster in mot gården. Här finns även en toalett. Trappa upp till entresol där det idag är 4 arbetsplatser. En genomgående mycket fin lokal med moderna ytskikt med smakfulla färgval.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sysslomansgatan är en liten stad i staden med varierade butiker, flera caféer, restauranger och livsmedelsbutiker, apotek, frisörer mm. En mycket levande del av Uppsala.

Företag i närheten:

Servicen är generös med varierat utbud längs hela gatan samt endast 5 minuter till Uppsalas gågata med all service du behöver med stor variation.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med buss samt nära Luthagsesplanaden som tar dig till de större påfarterna kring Uppsala. Det finns även mycket goda gång- och cykelvägar i området.
Sysslomansgatan 9