Södra Allégatan 1

Järntorget , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

225 m²

Pris

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Letar du efter en ny och inspirerande kontorsmiljö mitt i Göteborg? Då har du kommit rätt! Vi öppnar dörrarna till moderna kontorslokaler på Järntorge

UTFÖRLIG ANNONS

Välkommen till Järntorgskvarteret – Din framtida kontorsplats!

Letar du efter en ny och inspirerande kontorsmiljö mitt i Göteborg? Då har du kommit rätt! Vi öppnar dörrarna till moderna kontorslokaler på Järntorget den 1 april och vi vill hälsa dig välkommen att bli en del av vårt fantastiska community.

Vi erbjuder flexibla kontorslösningar som passar ditt företags behov. Oavsett om du föredrar ett öppet landskap för kreativ samarbete eller föredrar ett eget rum för mer koncentrerat arbete, så finns det alternativ som passar dig.

Hos oss på Järntorgskvarteret får du tillgång till ett toppmodernt kök och lounge där du kan koppla av och umgås med andra hyresgäster. Med plats för upp till 20 personer, mikrovågsugnar, kyl och frys samt en avslappnad spelhörna, är det här en plats där du både kan njuta av en god måltid och ta en välförtjänt paus från arbetsdagen.

För dina mötesbehov erbjuder vi två konferensrum, ett större rum med plats för upp till 12 personer och ett mindre rum för 4 personer. Båda rummen är utrustade med toppmodern konferensutrustning, inklusive Samsung Flip TV med whiteboard och kamera. Dessutom har vi två mindre rum perfekta för privata möten eller 1-2-1-samtal, komplett med TV för delning från din dator.

Som en extra bonus har vi en magnifik takterrass på hela 400 kvm där du kan njuta av solnedgången och arrangera evenemang eller aktiviteter för ditt företag. Varför inte hålla en boule-turnering eller anordna en grillkväll med kollegorna?

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå med en kontorsplats på Järntorgskvarteret? Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt som vi har att erbjuda!

Flexibel plats 5000kr
Fast plats 7000kr
5 eller flera fasta platser 6000kr
Priserna inkluderar internet via kabel och/eller Wi-Fi, el, städ och kaffe.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt community på Järntorgskvarteret!

Ytor

  • Total yta:

    225 m2

Ytbeskrivning

Kontor, kök konferens, takterrass

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Löpande min 3 månaders uppsägning

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Flexibel plats 5000kr Fast plats 7000kr 5 eller flera fasta platser 6000kr Priserna inkluderar internet via kabel och/eller Wi-Fi, el, städ och kaffe.

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Planlösning:

Öppet kontorslandskap.

Omgivning

Företag i närheten:

Didup IT Services

Södra Allégatan 1