Värdsholmsgatan 11

Värdsholmen , Södertälje
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Parkering och produktivitet: Er nästa kontorslokal? Parkeringar, kontor, konferensrum, mötesrum, trinettkök, wc och ljusinsläpp! Flexibel lokal!

Välkommen till din framtida kontorslokal!

(Lokalen går även att användas till annat än kontorsverksamhet, förslagsvis butik/café, lager och övrig verksamhet.)

Letar du efter den perfekta arbetsplatsen för ditt företag? Då behöver du inte leta längre! Vi är stolta över att presentera denna fantastiska kontorslokal som är redo att bli ditt nya företagshem.

Med 4-5 tillgängliga parkeringsplatser kan du och ditt team enkelt och bekvämt ta er till och från jobbet varje dag, utan krångel eller stress.

Denna moderna kontorslokal sträcker sig över två våningar och erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och stil. Med generösa kontorsplatser, separata mötesrum och ett konferensrum kommer din verksamhet att ha allt den behöver för att blomstra och växa.

För att göra arbetsdagen ännu trevligare och mer produktiv inkluderar lokalen en diskmaskin, trinettkök och ett lunchrum där du och ditt team kan njuta av välbehövlig energi under dagen.

Det bästa av allt? Med en dedikerad lagerdel kan du enkelt hantera och organisera företagets förnödenheter och material utan att behöva offra värdefullt kontorsutrymme.

Missa inte chansen att ta din verksamhet till nästa nivå med denna fantastiska kontorslokal. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur denna plats kan bli din nya företagsbas!

OMGIVNING

Lokalen är belägen i ett strategiskt läge på Värdsholmen, endast ca 900 meter söder om Centralstationen. Närområdet utgörs av framför allt flerbostadshus, men även service och industri. Området är tillgängligt med bil, buss och tåg (5-10 min promenad), även så når man med närhet till hela centrala Södertälje och till E20 och E4.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Torsken 5

Byggår:

1966

Värdsholmsgatan 11