Maria Skolgata 83

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

321 m²

Hyra

Tillträde

2024/2025

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig kontorslokal med generös takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp!

Lokalen består av 321 yteffektiva kvadratmeter - idag är det en rumsindelad planlösning, men det finns godmöjligheter att öppna upp lokalen och självklart får man vara med och påverka både planlösningen och ytskikten. Fastigheten har även miljöcertifierats med "Breeam Very Good" I huset finns även nybyggda omklädningsrum, cykelgarage och ett flertal p-platser (110 st) i huset. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer info!

Ytor

  • Total yta:

    321 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024/2025

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Maria Skolgata 83

Byggår:

1917

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

1 av 5

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Lokalen ligger ca. 4 min från T-bana Mariatorget/Zinkensdamm, det finns gott om restauranger/kaféer, shopping vid Mariatorget, Zinkensdamm och Rosenlundsgatan.

Kommunikationer

T-bana: Mariatorget Bussar: Flertalet bussar kring Mariatorget Pendeltåg: Södra Station
Maria Skolgata 83

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB