Dag Hammarskjölds väg 79

Pålsjö skog , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 m²

Hyra

2 123 kr/m²/år

Tillträde

Våren 2024

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Unikt tillfälle för kontor eller t ex läkarmottagning i den fantastiska miljö som Pålsjö Slott och dess omgivningar erbjuder.

Få platser i Helsingborg är så rofyllda som omgivningarna kring Pålsjö Slott! På väg till jobbet möter du året om en skiftande färgskala genom vackra Pålsjö skog. 

Nu finns möjlighet att etablera din verksamhet i denna slottsmiljö med utsikt över slottsparken, är du tidigt på kontoret kan du ibland få se rådjurens ostressade tillvaro. 

Lokalerna som nu erbjuds blir lediga p g a vissa rockader i byggnaden till följd av att en hyresgäst skalar ner sin verksamhet. 

Den total ytan som man disponerar är ca 190 kvm varav 87 kvm är helt privat kontorsyta medan övriga delar som toaletter och lunchrum samt konferensrum delas med två företag på våningsplanet och entrén till slottet med ytterligare två företag på plan 2. Rummen är fyra till antalet och ger plats för 4-10 medarbetare beroende på hur man vill disponera ytorna. 

Lokalerna kan även lämpa sig väl för t ex läkarmottagning eller verksamhet med enklare behandling. 

Två p-platser på gården ingår och bara 75 m bort finns en större allmän och gratis parkering som aldrig är fullbelagd. 

Vi på Magnussons, Två Generationer Mäklare AB, sitter själv i Pålsjö slott sen snart 20 år tillbaka, vi kan stryka under på att bättre arbetsmiljö är svår att hitta om ni söker en miljö som erbjuder något utöver den normala kontoret i stan eller på något industriområde. 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 120 2 123

Ytbeskrivning

Hyresgästens helt privata kontorsyta uppgår till ca 87 kvm. Entrén till Pålsjö Slott om ca 35 kvm delas med övriga fyra hyresgäster i byggnaden. Två toaletter, lunchrum och korridor samt konferensrum om totalt ca 68 kvm delas med två övriga företag på entréplanet med f n fyra anställda.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kundparkering
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

36 månaders hyrestid med 9 månaders uppsägningstid och 36 månaders förlängning

Tillträde:

Våren 2024

Prisinformation:

Hyra erläggs kvartalsvis. Indexklausul. Tillägg för el & värme, VA. Moms tillkommer. Tillägg för fastighetsskatt ca 8 000 kr/per år (ingen moms)

Utgångshyra kr/m2/år:

2123

Utförande

Planlösning:

Fyra kontorsrum 15-27 kvm samt gemensam entré, korridor, toalett, lunchrum samt konferensrum.

Dag Hammarskjölds väg 79