Sysslomansgatan 8

Främre Luthagen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

56 m²

Hyra

3 485 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Väletablerad kiosk med ett perfekt läge!

Nu finns möjlighet att driva en väletablerad kiosk på Sysslomansgatan 8. Läget är synligt med stora fönster och entré ut mot Sysslomansgatan där det är mycket folk i rörelse både dag och kväll. Kiosken har även paketutlämning med instabox och Budbee som är väldigt välutnyttjat då det är mycket generösa öppettider och bra läge. Lokalen har en butiksyta i markplan om 56 kvm och ett lager och personalytor i källarplan om 65 kvm. Här finns även en utgång till garaget. Utgångspriset är är 495 000 kr. Inventarier kan eventuellt ingå. För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkommen!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 56 3 485

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

495 000

Prisinformation:

Högstbjudande

Utgångshyra kr/m2/år:

3485

Utförande

Planlösning:

Kiosken har en öppen butiksyta med plats för kassadisk, paketutlämningsboxar för två företag samt flera dryckeskylar och hyllor för försäljningen, Längst in i butiken är det utgång till garage samt trappa ner till källarplanet. I källaren finns lager och personalytor med köksdel, toalett samt stor yta för matbord och soffgrupp. Två rum för lager. Ytorna är fördelade enligt följande: Markplan 56 kvm och Källarplan 65 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sysslomansgatan är en liten stad i staden med varierade butiker, flera caféer, restauranger och livsmedelsbutiker, apotek, frisörer mm. En mycket levande del av Uppsala.

Företag i närheten:

Servicen är generös med varierat utbud längs hela gatan samt endast 5 minuter till Uppsalas gågata med all service du behöver med stor variation.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med buss samt nära Luthagsesplanaden som tar dig till de större påfarterna kring Uppsala. Det finns även mycket goda gång- och cykelvägar i området.
Sysslomansgatan 8