Hantverkargatan 6

Drevsta , Kristinehamn
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 805 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager- och industrilokaler i Drevsta

Välkommen till Hantverkargatan 6 i Kristinehamn! I Drevsta erbjuder vi nu lager- och kombilokaler av varierande storlekar som passar perfekt för era behov av lagerhållning eller lättare produktionsytor. Vi ger er möjligheten att anpassa ytorna efter era specifika krav och önskemål. Alla våra lokaler är utrustade med portar på cirka 4x4 meter för enkel åtkomst.

Vi har även en generös uppställningsyta i anslutning till fastigheten som kan hyras efter behov. Tveka inte att kontakta oss för frågor eller för att boka en visning!

Vi har följande lokaler tillgängliga:

  • Kombilokal: 1805 kvadratmeter med huvudsaklig fokus på lagerutrymme och en mindre del av kontorsyta.

  • Kombilokal: Totalt 750 kvadratmeter där 150 kvadratmeter är dedikerade till kontorsutrymme och 600 kvadratmeter till lager.

  • Lager: 500 kvadratmeter, som kan kombineras med 750 kvadratmeter för en total yta på 1250 kvadratmeter. Detta ger också möjlighet till två portar för enklare tillgång.

OMGIVNING:
Drevsta ligger bara en 15-minuters promenad från Kristinehamns centrum. Området är hem för flera aktörer inom fordons- och byggindustrin, och erbjuder också ett rikt utbud av lunchställen, inklusive thairestauranger, pizzerior och caféer.


KOMMUNIKATION:
Hantverkargatan 6 har ett strategiskt läge i Kristinehamn med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Nära anslutning till led 26 gör det enkelt att nå E18 eller E20, vilket är idealiskt för er som använder bilen till arbetet eller har verksamhet som kräver smidiga transporter

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 500 1 805

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tennet 3, Tennet 4

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Vägled 26, E18, E20

Ventilation:

FTX

Hantverkargatan 6