Kärnkraftens väg 1

Nyköping , Tystberga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Exceptionell möjlighet för teknik- och forskningsföretag, logistik- och produktionsföretag

Välkommen till Hånö Säteri 1:12, en unik möjlighet för företag att etablera sig i en fastighet där både byggnaden och de tekniska installationerna är i absolut toppskick. Fastigheten, som är belägen strax utanför Nyköping, på adressen Kärnkraftens Väg 1 och 2 i Tystberga, omfattar en markyta på 45 000 kvm och en total lokalarea på ca 12 000 kvm, fördelad på fem huskroppar. Denna placering inom det dynamiska och säkra området vid Studsvik Tech Park, är känd för sin forskning inom kärnkraft sedan 1950-talet. Energi och miljö Med ca 0,7MW lågspänning tillgängligt och en framtidssäker inställning till energiförvaltning, är fastigheten väl förberedd för moderna energikrav. Den erbjuder vattenburen kyla med en kapacitet på 610 kW och värms med klimatneutralt fastbränsle. Planer finns för övergång till bergvärme för ännu större effektivitet och miljöhänsyn. Säkerhet och skydd Fastighetens säkerhet är exceptionell, med närhet till skyddsobjektet Studsvik Tech Park. Byggnaden är klassad med skyddsklass 2, har ett komplett inbrottslarm, och är belägenhen inom ett av Nordens mest säkra områden, vilket gör detta till en idealisk plats för verksamheter som prioriterar säkerhet. Teknisk infrastruktur och underhåll All teknisk utrustning och infrastruktur är kontinuerligt underhållen för att säkerställa driftsäkerhet och effektivitet. Fastigheten är utrustad med fiberanslutningar, avancerade brandskyddssystem med Nitrogensläckning, och system som övervakar och styr alla tekniska installationer. Detta garanterar en problemfri och säker miljö för verksamheten. Lokaler och faciliteter I fem huskroppar erbjuder fastigheten över 100 kontorsrum, konferensfaciliteter, auditorium, sex datorhallar, personalmatsal, och gym med bastu. Med ca 110 parkeringsplatser varav 20 laddplatser för elbilar är fastigheten anpassad för framtiden. Byggrätt och utvecklingspotential Detaljplanen tillåter industri, och med byggrätt för ytterligare ca 5000 kvm BYA och tillåten byggnadshöjd på ca 16 m finns stora möjligheter för expansion och anpassning. Läge och kommunikationer Fastigheten är perfekt placerad ca 25 km från Nyköping, med god tillgång till transport till både Nyköping och Vagnhärad. Nära service såsom hotell och restaurang underlättar vardagen. Detta är en exceptionell möjlighet att hyra en fastighet, där både byggnad och installationer är i toppskick. Fastigheten underhålls kontinuerligt för att möta morgondagens behov. Hånö Säteri 1:12 är redo att stödja företag som sätter värde på kvalitet, säkerhet och hållbarhet.

Ytor

  • Total yta:

    12000 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
WC
Varuhiss

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hånö Säteri 1:12

Byggår:

1977

Planlösning:

Med en lokalarea på cirka 12 000 kvm fördelad över fem byggnadskroppar och tre våningsplan, erbjuder fastigheten en mångsidig och dynamisk miljö för diverse verksamheter. Planlösningen är utformad för att maximera användbarheten av utrymmena samtidigt som den tillgodoser de tekniska och säkerhetsmässiga behoven hos de verksamheter som etablerar sig här. Lokalerna kommer självklart att byggas om efter kundens behov. I dagsläget finns följande; Kontorsrum - ca 120 st Konferensrum - 10 st Auditorium Personalmatsal Gym med bastu 6 st hallar om ca 500-700 kvm.

Teknisk information

Takhöjd:

3,7 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivningen kring fastigheten är kännetecknad av dess nära anslutning till Studsvik Tech Park, ett område med en rik historia inom kärnkraftsforskning och en nuvarande inriktning mot kärnkraftsindustrin. Sedan 1950-talet har Studsvik varit ett centrum för innovation och utveckling inom energisektorn, vilket idag sysselsätter omkring 1000 personer. Denna unika placering ger fastigheten en strategisk position i ett av Nordens säkraste och mest tekniskt avancerade områden. Naturmiljön runt fastigheten och Tech Park erbjuder en lugnande kontrast till den högteknologiska verksamheten, med grönområden som inbjuder till rekreation och avkoppling. Sammantaget erbjuder omgivningen en sällsynt kombination av teknisk expertis, säkerhetsmedvetenhet och naturskönhet, vilket skapar en unik och attraktiv miljö.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ca 110 parkeringsplatser på fastigheten, varav ett 20-tal laddplatser.

Närservice:

Restaurang och hotell finns inom gångavstånd.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ca 25 km från Nyköping. En bilresa till Nyköping tar ca 28 min. Närmaste busshållplats är Byggninge, som erbjuder linjer till Nyköping och Vagnhärad med en restid om ca 30-35 min.
Kärnkraftens väg 1

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB