Allmogeplatsen 9

Vallby , Västerås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 250 m²

Pris

Stay Smart fastigheter hyr ut antingen hela fastigheten till någon intressent alternativt blockuthyrning av lägenheter till olika företag eller verksamheter.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

En vakant fastighet med 60 möblerade lägenheter för uthyrning.

Denna vakanta bostadsfatighet med ca 60 lägenheter hyrs ut till företag, vård verksamhet eller blockuthyring av möblerade företagsbostäder. Samtliga lägenheter är i väldigt bra skick och är nymöblerade och redo för inflytt. 

Övrig information

Övrigt:

Vi som fastighetsägare är beredda att diskutera olika hyresnivåer beroende på verksamhet och antal personer i fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    4250 m2

Ytbeskrivning

Möblerade företagsbostäder. Vår fastighet har totalt ca 60 lägenheter, skräddarsydda för proffs och företag som söker en harmonisk blandning av hem- och arbetsliv. Lägenhetstyper och storlekar: Tvårumslägenheter: 50 tvårumslägenheter är rymliga och elegant designade och är på storleken 65-70 kvm. Dessa enheter är perfekta för individer, kollegor eller små familjer, och erbjuder ett separat vardagsrum och sovrum för extra avskildhet och komfort. Enrumslägenheter: För dem som föredrar ett mer kompakt utrymme erbjuder vi 10 enrumslägenheter. Dessa är mysiga men ändå funktionella, sträcker sig över cirka 40-45 kvm, perfekta för ensamboende eller för par.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. fastigheten är vakant idag

Prisinformation:

Pris förhandlas separat

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Stay Smart fastigheter hyr ut antingen hela fastigheten till någon intressent alternativt blockuthyrning av lägenheter till olika företag eller verksamheter.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Allmogekulturen 21

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringar finns i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

Restauranger och ett centrum med diverse butiker.

Vägbeskrivning:

Beläget på ett utmärkt läge i Västerås, är fastigheten bara en 5-minuters bilresa från stadens centrum, vilket ger enkel tillgång till stadens affärs- och nöjescentrum. Området runt omkring är utrustat med nödvändiga bekvämligheter inklusive livsmedelsbutiker och ett urval av restauranger, som tillgodoser alla dina dagliga behov.

Allmogeplatsen 9