Fabrikstorget 1

Gårda , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 150 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till co-working i Nordens högsta kontorsbyggnad. Mitt i fantastiska Gårda.

Co-working eller kontorshotell? För många är det samma sak. Viktigast är själva funktionen och vad som ingår. I Citygate Ateliér får du ett eget fullt möblerat och låsbart rum.

Här kan du börja jobba direkt första dagen, allt är på plats och funkar i samma sekund som du sätter dig vid skrivbordet, i soffan eller kanske med en kaffe i köket tillsammans med andra. Du har all kontorsservice du behöver: reception i entrén, posthantering, wi-fi, skrivare/scanner, städning, mötesplatser och konferensmöjligheter.

Här ingår allt för en bra och hälsosam arbetsdag och service som gör det lite enklare att få ihop livspusslet. Därför ingår fri tillgång till husets hälsohubb och gym som drivs av Omnia. Där du kan köra ett pass på lunchen eller efter jobbet.

Cyklar du till jobbet? Cykla rakt in i vårt cykelhotell med omklädning och dusch med handduksservice. Bilar finns det också plats för.

Övrig information

Övrigt:

Citygate är inte ett kontorshus som alla andra. Att det är Nordens högsta kontorshus är självklart lite speciellt, men ännu viktigare är att det är ett hus som tar hållbarhet och hälsa till en helt ny nivå. För att ge våra hyresgäster de bästa förutsättningarna till välmående medarbetare är Citygate certifierad enligt den internationella standarden WELL som utforskar hur design och konstruktion kan optimeras, för att främja människors hälsa och välbefinnande. Citygate har från allra start arbetat efter ambitiösa hållbarhetsmål som belönats med den högsta Platinum-märkningen i det globala certifieringssystemet LEED, som identifierar, genomför och mäter miljövänlig design, konstruktion, drift och underhåll. Med LEED-certifieringen kan du som hyresgäst känna dig trygg med att ni valt ett kontorshus som lever upp till högt ställda miljökrav och att vi underlättar till hållbara val i huset.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 150

Ytbeskrivning

I husets egna co-working finns plats för det mindre företaget där fullservice gör din arbetsdag enklare.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (kall)
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Kontakta oss för kontraktinformation

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Kontakta oss för prisinformation

Utförande

Byggår:

2022

Planlösning:

Stort och härligt så att tankarna får plats. Kontorsytorna i Citygate är öppna med fantastiskt dagsljusinsläpp. Från 1300 sammanhängande kvadratmeter på en våning, till ett låsbart rum för co-working på 16 kvm, med stora sociala utrymmen.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Gods via Fabrikstorget 2

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Upplevelserna sträcker sig mellan vår granne nöjespalatset Jacy’s till det gröna promenadstråket längs Mölndalsån och Gullbergsån.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i huset, ett "aktivitetsbaserat" garage för hyresgäster och besökare. Med smart teknik optimeras utnyttjandet under dygnets alla timmar. Både el- och vanliga platser erbjuds. Apcoa är husets parkeringsoperatör.

Närservice:

I området finns ett flertal lunchrestauranger och caféer idag. Focus affärscentrum ligger i närheten med en av Göteborgs bästa livsmedelsbutiker, apotek mm. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Ullevi och med promenadavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn och hela citys serviceutbud.

Skyltläge:

Citygate ligger strategiskt placerat vid Ullevimotet i Gårda, direkt i anslutning till E6/ E20.

Vägbeskrivning:

Citygate ligger lättillgängligt vid E6/E20 och Ullevimotet. Raka vägen till och från Landvetter flygplats, och på promenadavstånd till tåget på Centralstationen.

Kommunikationer

I Citygate värnar vi om cyklisten, här kan du cykla rakt in i huset. Parkera i husets cykelhotell, duscha, klä om och ta hissen upp till kontoret. Med bil tar du dig lätt till och från E6/ E20, riksväg 45 och riksväg 40 som endast tar 10 till Landvetter flygplats. Parkering kommer det att finns gott om i huset. Med kollektivtrafiken är det enkelt att ta sig till kontoret. Spårvagn-, buss- och pendeltågsförbindelser finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Lisebergsstationen och Korsvägen. Vi är även en av initiativtagarna till en ny busslinje till området, den kommer att gå från Centralstationen, stanna i direkt anslutning till Citygate och vidare genom Gårda mot Örgrytevägen. Allt för att underlätta hållbara resvanor.
Fabrikstorget 1