Stortorget 17

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

493 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Representativt kontor med utsikt över Stortorget & Lilla Torg

På ett av Malmös absolut mest centrala lägen, precis där Stortorget möter Lilla Torg, finner vi detta pampiga kontor om hela 493 kvm. Lokalen har välbevarade originaldetaljer såsom stuckatur och parkettgolv. Planlösningen består av flera kontor, mötes- och konferensrum samt pentry och generösa pausutrymmen. Tag chansen att flytta in i en av Malmös pampigaste fastigheter, varmt välkomna att kontakta oss för mer info.

Ytor

  • Total yta:

    493 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4 av 6

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i händelsernas centrum på Lilla Torg/Stortorget ligger fastigheten Lejonet. Fastigheten upprättades under slutet på 1800-talet och har renoverats i omgångar. I fastigheten huserar hyresgäster som Centiliter & Gram, Mello Yello samt Moosehead.

Närservice:

Stort utbud av butiker, restauranger, hotell och caféer. Även närhet till bank, vårdcentral och livsmedelsbutik.

Kommunikationer

Tre minuters gångavstånd till Malmö Centralstation och lätt access ut till de större trafiklederna.
Stortorget 17

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder