Ryssnäsgatan 3

Viared , Borås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

575 m²

Hyra

1 250 kr/m²/år. Attraktiva kontors lokaler på 575m2 i ett plan

Tillträde

2024-09-02

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Attraktivt & ljust kontor på populära viared på 575m2 i ett plan. Nytt kök och gemensamhetsytor kommer att byggas och kan anpassas.

Attraktivt & ljust kontor på populära viared på 575m2 i ett plan. Nytt kök och gemensamhetsytor kommer att byggas och kan anpassas efter önskemål. I dagsläget återfinns två konferensrum, ett stort öppet kontorslandskap, sju kontor varav två mindre, provrum med möjlighet att anpassas till konferens eller till kontor, två mindre förvaringsrum samt två toaletter.  Möjlighet att få hjälp med 3PL lager i samma fastighet från välrenommerad aktör med upp till 2000m2 höglager. 

Fastigheten är lättillgänglig och möjlighet upp till 17st parkeringsplatser varav 4st elbilsladdare. Fastigheten ligger i ett mycket attraktivt läge. Närheten till både Landvetter flygplats och Göteborgs hamn med bra bussförbindelser från Borås & Göteborg

Ytor

  • Total yta:

    575 m2

Ytbeskrivning

Anpassningsbara ytor

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-09-02. Flexibelt tillträda

Prisinformation:

Preliminära driftskostnader är 7100:- / Månad ( El, Vatten, värme, underhåll, skottning osv)

Utgångshyra kr/m2/år:

1250

Hyresinformation:

Attraktiva kontors lokaler på 575m2 i ett plan

Utförande

Fastighetsbeteckning:

BORÅS VISIRET 2

Byggår:

2016

Våningsplan:

2 av 3

Antal rum:

17

Planlösning:

Attraktivt & ljust kontor på populära Viared i Borås på 575m2 i ett plan. Nytt kök och gemensamhetsytor kommer att byggas och kan anpassas efter önskemål. I dagsläget återfinns två konferensrum, ett stort öppet kontorslandskap, sju kontor varav två mindre, provrum med möjlighet att anpassas till konferens eller till kontor, två mindre förvaringsrum samt två toaletter.  Möjlighet att få hjälp med 3PL lager i samma fastighet från välrenommerad aktör med upp till 2000m2 höglager.  Fastigheten är lättillgänglig och möjlighet upp till 17st parkeringsplatser varav 4st elbilsladdare. Fastigheten ligger i ett mycket attraktivt läge. Närheten till både Landvetter flygplats och Göteborgs hamn med bra bussförbindelser från Borås & Göteborg.

Teknisk information

Takhöjd:

2,65 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till Naturen och gå/löp spår samt utegym i närheten.

Företag i närheten:

Välkänt 3PL företag kommer att husera på lagret vilket öppnar möjlighet att använda deras tjänster. upp till 2000m2 lageryta finns i dagsläget.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Upp till 17st parkeringsplatser varav 4st laddplatser.

Närservice:

Bruket och dess lunchrestaurang ligger grannar och ytterligare tre restauranger samt gym inom 1km avstånd.

Skyltläge:

Möjlighet att sätta upp skyltar mot vältrafikerad väg. Bygglov behöver sökas om detta är intressant.

Ryssnäsgatan 3