Krangatan 15

Sävelund , Alingsås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

144 m²

Pris

Enligt överenskommelse.

Tillträde

Preliminärt juni 2024.

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Nybyggda lokaler för lager eller småindustri. 72 kvm med möjlighet till olika tillval. Passar den mindre verksamheten eller som hobbylokal.

Möjlighet att hyra eller köpa en lokal för lager, produktion eller kontor. Varje lokal är 72 kvm med möjlighet att välja till entresolplan på ca 30 kvm. Lokalen är oinredd vilket gör att den kan anpassas utifrån behov och planerat användningsområde med möjlighet till olika tillval. Exempelvis entresolplan, motordriven port eller extra fönster.

Takhöjd är ca 5,6 m och ca 4,5 m vid port. Lokalen har en vikport på 4,2x4 meter med fönster för ljusinsläpp och en gångdörr. Epoxigolv i lokalen.

Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet vilket möjliggör installation av handfat, wc och pentry. I lokalen finns en elcentral samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheten har självdragsventilation och är ansluten till fiber.

Varje lokal är en egen fastighet som ingår i en samfällighetsförening. I avgiften ingår kostnad för gemensamma utgifter, exempelvis V/A och yttre skötsel. Luftvärmepump ingår som standard.

Övrig information

Övrigt:

Ligger i industriområdet Sävelund med närhet till många andra verksamheter. Behöver du större yta kan du hyra eller köpa flera lokaler. Anpassas efter dina behov och planerad verksamhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 72
Asfalterad 72

Ytbeskrivning

Industrilokal med golvbrunn kopplat till oljeavskiljare. Vikport på 4,2x4 meter med fönster för ljusinsläpp och en gångdörr. Luftvärmepump och epoxigolv ingår som standard. Asfalterad yta utanför lokalen. Möjlighet till entresol. Möjlighet att ansluta wc. Möjlighet till pentry.

Bekvämligheter

Fiberanslutning

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Preliminärt juni 2024.

Prisinformation:

Avgift till samfällighet tillkommer med cirka 500 kr/månad. Där ingår skötsel av allmänna ytor som snöröjning samt gemensam mediacentral för fiber och fjärrvärme. Avgift beslutas av samfällighetens styrelse.

Hyresinformation:

Enligt överenskommelse.

Utförande

Byggår:

2024

Planlösning:

Öppen planlösning med möjlighet till entresol.

Teknisk information

Takhöjd:

5,6 m

Ventilation:

Självdrag

Omgivning

Omgivning/natur:

Industriområde omgärdat av åkermark och skog.

Företag i närheten:

Industriområde med flera verksamheter. Exempelvis: Jordnära, Jem & Fix, Steel Tech i Alingsås, Peab Byggservice, ABB Kabeldon, Åkericentralen i Alingsås, Alingsås Energi Nät, Flexoprint, Livetec i Alingsås.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Asfalterad yta utanför lokalen, lämplig för parkering.

Närservice:

Restauranger: Lindelöv på Sävelund, Nolbygårds Ekobageri och kafé. Nära till Circle K, Lidl. Cirka 1 km från Alingsås centrum med större utbud av restauranger och mataffärer.

Kommunikationer

Enklast nåbar via bil eller cykel. Finns busstopp längs väg 1890, Vänersborgsvägen.
Krangatan 15