Solhöjdsgatan 9

Varvstaden , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

132 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Ledig nybyggd och inflyttningsklar kontorslokal belägen i den växande Varvstaden

Upptäck denna nybyggda och färdiga kontorslokal som bjuder in till effektivt arbete i en öppen planlösning. Här finns flexibilitet att skapa mindre kontorsrum eller generösa konferensutrymmen efter behov. Med ett fullutrustat kök, pentry och tillgänglig handikappanpassad toalett med dusch, möts alla behov för en bekväm arbetsmiljö. Stora fönster flödar lokalen med naturligt ljus och erbjuder en fridfull atmosfär med vacker utsikt över Varvstaden.

Med närhet till parkeringsmöjligheter och den snart framväxande gröna parken intill, skapas en harmonisk arbetsmiljö där kreativitet och produktivitet kan blomstra. Beläget i Kv Varvskajen, mitt i navet mellan pulserande stadsliv och Västra Hamnens atmosfär och flanörstråk, har du också närhet till Dockan och havet som grannar. 

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

  • Total yta:

    132 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Kontakta oss för mer information

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2022

Planlösning:

Idag har lokalen en öppen yta men det finns möjlighet till att anpassa lokalen till att exempelvis bygga om förråden till kontorsrum samt konferensrum.

Teknisk information

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Företagen Oatly, Wingårdhs arkitektur och Lindahls arkitekter är några av dem som flyttat sin verksamhet till Varvstaden. Dessutom finns stora företag som World Trade Center redan etablerade i området.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns parkeringar i närheten

Närservice:

I närheten finns mataffärer som Willys och ICA Maxi, samt den populära och prisbelönta restaurangen Aster. I samma fastighet finns det mysiga blomsterkaféet Yvig. Om du är sugen på en god och nyttig sallad finns Grönt & Gott och Wayne's Coffeeshop också i närheten. Bara några minuters promenad bort hittar du även mattorget Malmö Saluhall.

Skyltläge:

Bra

Vägbeskrivning:

Skåne län, Västra hamnen stadsdel, Malmö kommun

Kommunikationer

Kontorslokalen har ett bekvämt läge nära flera busshållplatser, inklusive busslinjerna 8, 7, 2 och 5, vilka tar dig runt hela Malmö. Dessutom når du Malmös centralstation på cirka 10 minuters promenadavstånd.
Solhöjdsgatan 9