Brunnsgatan 11

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

507 m²

Hyra

7 000 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modern och effektiv lokal Kungsgatan 12-14

Denna imponerande kontorslokal sträcker sig över 507 kvadratmeter och är designad för att maximera effektiviteten och trivseln för alla användare. Belägen vid en central plats, erbjuder den en perfekt kombination av funktionalitet och estetik för företag som strävar efter en modern och inspirerande arbetsmiljö.

Egenskaper och faciliteter:

Inbjudande lounge- och receptionsyta: Vid entrén möts du av en välkomnande lounge- och receptionsyta, perfekt för att ge både externa gäster och medarbetare en positiv första intryck.
Mötesrum: Lokalen är utrustad med flera mötesrum, strategiskt placerade för enkel tillgång och användning av både interna möten och kundbesök.
Öppet kontorslandskap: Det stora öppna kontorslandskapet rymmer cirka 35-40 arbetsplatser, vilket främjar samarbete och kommunikation mellan teammedlemmar.
Ensakilda arbetsrum/teamsrum/fokusrum: 2-3 enskilda arbetsrum, teamsrum eller fokusrum finns tillgängliga för de som behöver en tystare arbetsmiljö för koncentrerat arbete.
Strategiskt placerade utrymmen: Förråd, utskriftsrum och WC är smart placerade i lokalen för maximal användarvänlighet och effektivitet.
Härlig arbetsmiljö: Den optimerade planlösningen skapar en härlig arbetsmiljö som främjar välbefinnande och produktivitet bland medarbetarna.
Denna kontorslokal erbjuder inte bara generösa ytor och moderna faciliteter, utan skapar även en atmosfär av framgång och professionalism. Med dess strategiska placering och genomtänkta design är det den perfekta platsen för företag som strävar efter att locka och behålla talangfulla medarbetare samt skapa en positiv intryck på besökare och kunder.

OMRÅDE:
Kungsgatan är inte bara en historisk paradgata i Stockholm utan även en livlig pulsåder mitt i city. Från Stureplan ner till Vasagatan erbjuder området ett rikt utbud av shopping, biografer och spännande restauranger. Dess centrala läge lockar många företag, särskilt inom finans, IT, media och marknadskommunikation.

KOMMUNIKATIONER:
Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både Östermalmstorgs- och Hötorgets T-banestationer, samt flera busslinjer som tjänar området väl. Detta gör det enkelt för anställda att pendla till och från kontoret och ger även möjligheter till smidiga affärsresor och möten.

Ytor

  • Total yta:

    507 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

7000

Brunnsgatan 11