Götgatan 74

Södermalm/Medborgarplatsen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

459 m²

Hyra

5 366 kr/m²/år. Angiven hyra är bashyra inklusive index, exklusive fastighetsskatt och övriga tillägg. Fastighetsskatt 662 kr/kvm, kyla 52 kr/kvm, 89 kr/kvm.

Tillträde

Omgående/enl överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fantastik kontorslokal i hjärtat av Södermalm. Nyrenoverade ytor med optimal planlösning. Kontoret hyrs ut möblerat med exklusiva möbler.

Fantastik kontorslokal i hjärtat av Södermalm. Nyrenoverade ytor med optimal planlösning. Kontoret hyrs ut möblerat med exklusiva möbler. 

Effektiv planlösning med drygt 30 arbetsplatser i öppen planlösning. Total inrymmer ytan 48 arbetsplatser om man räknar med separata kontorsrum och möjlighet till kontorsplatser i pentrydel.  

Finns också flera samtals/fokusrum, ett större mötesrum och ett par mindre rum antingen kan användas som kontorsrum för 1-2 personer eller samtals/fokusrum. Rymlig pentry-/matsalsdel samt WC fasiliteter i nära anslutning till pentry. 

Ytan hyrs ut möblerad med toppmoderna höj- och sänkbara skrivbord i ask, exklusiva loungemöbler samt inredda mötesrum med den senaste mötesutrustningen. 

För att höja standarden och funktionaliteten i lokalerna är de utrustade Humly bokningspaneler för mötesrum. Dessa intuitiva paneler förenklar bokningsprocessen och gör det lättare än någonsin att hantera mötesrummens tillgänglighet.

Dessutom har vi utrustat kontoret med Yealink Teamsskärmar, vilket garanterar en sömlös och högkvalitativ videokonferensupplevelse med Microsoft Teams. Dessa tillägg är en del av vårt åtagande att erbjuda en arbetsplats som inte bara möter dagens behov utan även är rustad för framtiden.

Elbilsplatser i garege finns tillgängliga. 

Övrig information

Övrigt:

Ytan hyrs ut möblerad med inredning från bland annat; Örsjö, Johanson Design, Innovation Living, Ferm Living och Lammhults.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 459 5 366

Ytbeskrivning

Modern kontorsyta i absolut toppskick som totalrenoverades inför inflytt i lokalen oktober 2024. Finns möjlighet göra mindre anpassningar av planlösningen om så önskas. Ytan hyrs ut möblerad med höj- och sänkbara skrivbord, exklusiva loungemöbler och toppmodern mötesutrustning för att kombinera med externa deltagare. På väggarna finns också flertalet presentationsskärmar.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Avtal löper till 2028-09-30 och det finns möjlighet att komma överens om hyrestid som passar. Hyresvärd är Vasakronan.

Tillträde:

Omgående/enl överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

5366

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Angiven hyra är bashyra inklusive index, exklusive fastighetsskatt och övriga tillägg. Fastighetsskatt 662 kr/kvm, kyla 52 kr/kvm, 89 kr/kvm.

Hyresdeposition:

Enl överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gamen 12

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

3 av 5

Planlösning:

Effektiv planlösning med drygt 30 arbetsplatser i öppen planlösning. Total inrymmer ytan 48 arbetsplatser om man räknar med separata kontorsrum och möjlighet till kontorsplatser i pentrydel. Finns också flera samtals/fokusrum, ett större mötesrum och ett par mindre rum antingen kan användas som kontorsrum för 1-2 personer eller samtals/fokusrum. Rymlig pentry-/matsalsdel. Ytan hyrs ut möblerad med toppmoderna höj- och sänkbara skrivbord, exklusiva loungemöbler samt inredda mötesrum med den senaste mötesutrustningen.

Energiklass:

Miljöcertifierad enligt LEED, nivå Guld

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lastkaj via garage

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Gallerian Skrapan med flertalet restauranger och butiker ligger vägg-i vägg.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns möjlighet att hyra garageplatser i byggnaden. Både elbilsplatser och vanliga platser. Finns även besöksparkering i garage.

Närservice:

Samtlig service som restauranger och övrig service finns inom gångavstånd.

Skyltläge:

Tillgång att sätta upp skylt vid entré

Vägbeskrivning:

Absolut bästa läge på Södermalm.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i form av bussar, gångavstånd till Medborgarplatsens tunnelbana samt Södra stations pendeltågstation.
Götgatan 74