Sven Källfelts gata 207

Nya Varvet , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

336 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stor kontorslokal med unikt läge på Nya Varvet

Välkommen till din framtid på Nya Varvet: En unik kontorslokal vid Göta Älvs mynning

Vill du ta ditt företag till nya höjder och samtidigt njuta av en arbetsmiljö som få kan matcha? Då är det dags att upptäcka denna flaggskeppslokal vid Göta Älvs mynning, där affärsmöjligheter möter naturskönhet på ett sällsynt vis.

Ett ställe för kreativitet och produktivitet

Med sina imponerande 336 m² fördelade över två plan erbjuder denna lokal en oslagbar kombination av utrymme och funktionalitet. Här finns allt du behöver för att ditt team ska kunna blomstra och nå nya höjder. Med 8 kontorsrum finns det gott om plats för att skapa en arbetsmiljö som passar just era behov och arbetsmetoder.

Mötesplatser för allt och alla

Behöver du mötesrum för att diskutera affärsstrategier eller hålla kreativa brainstorming-sessioner? Här finns inte mindre än 3 mötes- och konferensrum i olika storlekar. Oavsett om det är stora presentationer eller intima diskussioner, så kommer du att finna det perfekta utrymmet här.

En arbetsmiljö att trivas i

På lunchpausen kan du njuta av utsikten, kanske till och med på någon av balkongerna, eller vid en av de två matplatserna. Eller varför inte ta en välförtjänt paus på ditt loft med relaxroom, där du kan luta dig tillbaka och låta tankarna vandra fritt?

Utsikt som inspirerar

Med inte mindre än två balkonger som vetter ut mot vattnet vid Göta Älvs mynning och en balkong ovanför entrén får du en arbetsplats med en utsikt som inte bara inspirerar utan även ger ett lugn.

Komplett med allt du behöver

Denna kontorslokal är inte bara vacker och funktionell, den är också praktiskt utrustad med flera toaletter, varav en med dusch, samt tillgänglighetsanpassad med hiss för enkel och smidig rörelse mellan de olika våningarna.

Ta steget in i framtiden

Denna unika kontorslokal på Nya Varvet är mer än bara en arbetsplats – det är en mötesplats där idéer och möjligheter frodas och där varje dag är fylld med potential. Ge ditt företag den plats det förtjänar och ta steget in i framtiden tillsammans med oss vid Göta Älvs mynning. Hör av dig idag för att boka din visning och upptäck allt vad denna fantastiska lokal har att erbjuda.

Övrig information

Övrigt:

Nya Varvet är inte bara en plats, det är en destination och området pulserar av aktivitet och mångfald. Med närhet till havet och hela den historiska miljön på Nya Varvet blir din lokal en del av en levande och dynamisk miljö. Här finner du inte bara industrilokaler och kontorsbyggnader, utan också skolor, flera restauranger, en padelhall och till och med ett hotell med konferensanläggning.

Ytor

  • Total yta:

    336 m2

Ytbeskrivning

Kontorsrum och konferensrum i olika storlekar

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC
RWC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nya Varvet 726:44

Byggår:

2007

Planlösning:

Stor kontorslokal i två plan precis vid Göta Älv.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringstillstånd

Sven Källfelts gata 207