Ledebursgatan 5

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

312 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Genomgående kontor på Ledebursgatan 5

Kontorslokal med genomgående planlösning på våning 4 i fastighet på Ledebursgatan 5. Ljust kontor med vita väggar, parkettgolv, pentry och dubbla wc. Varmt välkommen att kontakta oss för visning. Behöver du fler eller kanske färre kvm? I denna fastighet har vi lokaler från 75-380 kvm.

Ytor

  • Total yta:

    312 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns inga parkeringsplatser som tillhör fastigheten, däremot finns det allmän parkering på gatorna runt om fastigheten och möjlighet till garageplats i Citygaraget på Djäknegatan.

Närservice:

Nära till Triangelns köpcentrum och Bergsgatans utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln, resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och Kastrup nås på 15 minuter.
Ledebursgatan 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder