Kungsgatan 9

Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

96 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal på Kungsgatan

Nu finns det möjligheter att hyra kontorsytor om 96 kvm precis in till gångstråket vid Kungsgatan, Eskilstunas stadskärna. Kontorslokalen på plan 3 disponerar en öppen kontorsyta samt en kontor/mötesrum och är utrustad med ett pentry och WC. Fönster åt två vädersträck. Lokalen lämpar sig till kontorsverksamhet samt mottagning. Lokalen nås via gångstråket på Kungsgatan, sedan via hiss eller trappor. I anslutning till Kungsgatan finns det service, shopping restauranger, gym, samt goda bussförbindelser. Eskilstuna Centralstation är placerad ca 5 minuters promenad från Kungsgatan 9. Parkeringsmöjligheter finns inom några minuter promenad i Gallerian och parkeringshuset Vildsvinet. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    96 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger vid hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, Fristadstorget, Centralstationen, universitetet samt Eskilstunaån.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser vid Fristadstorget och några minuters promenad till Eskilstuna Centralstation.
Kungsgatan 9

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner