Sockenvägen 3

Västra Sallerup , Eslöv
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

56 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Lokal om 56 kvm på trivsamt läge i Eslöv!

Välkommen till denna källarlokal belägen på Sockenvägen 3 på trivsamt läge i Eslöv.

Den luftiga lokalen släpper in naturligt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Den flexibla layouten gör det möjligt att anpassa utrymmet efter dina behov, vare sig det är för en förening, kontor eller ateljé.

Tack vare den strategiska placeringen har du enkel tillgång till stadens centrum och dess bekvämligheter, inklusive restauranger, butiker och kollektivtrafik. Dessutom finns det tillgång till parkeringsmöjligheter i närheten för både dig och dina kunder.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    56 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Eslövs Badmintonklubb, Reklam Lasur, Tempo.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i närområdet.

Närservice:

I Eslöv centrum finns ett stort utbud av flera restauranger, butiker och caféer.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med bil samt Eslöv Station ett stenkast bort.
Sockenvägen 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner