Stora torg 6

Centrum , Eslöv
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

47 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Nu har ni möjlighet att etablera er verksamhet på Stora Torg 6 i Eslöv!

Välkomna till denna flexibla lokal om 47 kvm med stora möjligheter för att förverkliga era affärsambitioner. 

En trappa upp finner ni en generös yta om 47 kvadratmeter som ger utrymme för kreativ anpassning, vare sig du planerar att skapa en trendig butik eller ett effektivt kontorsutrymme. Här finns även goda möjligheter för etablering av andra kreativa verksamheter. 

Lokalen har moderna bekvämligheter och är redo för omedelbar användning. Det finns möjlighet till anpassningar och förändringar enligt dina specifika behov. Det finns även tillgång till ett välutrustat pentry. 

Lokalens närhet till allmänna kommunikationer, restauranger och shopping gör den till en idealisk destination för såväl lokalbefolkningen som besökare. Med Stora Torg som en naturlig samlingspunkt blir din verksamhet en del av det lokala samhället och dess pulserande aktiviteter.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    47 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
WC

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Handelsbanken Eslöv, Life, Svensk Fastighetsförmedling, Studio Aktiv 24, Dressman, Espresso House med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter med en stor parkeringsplats runt hörnet med 2 timmars fri parkering.

Närservice:

Direkt närhet till Stora Torg med dess serviceutbud.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil och kollektivtrafik, ni hittar Eslövs Station en kort promenad bort.
Stora torg 6

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner