Utkällevägen 16

Hallsberg , Hallsberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 095 - 10 000 m²

Hyra

Tillträde

2025-02-01

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Fin lokal i Hallsbergs industriområde

Då nuvarande hyresgäst växer och bygger nytt i området finns det nu möjlighet för ny aktör att ettablera sin verksamhet i dessa fina lokaler. Fastigheten ligger i utkanten av Hallsberg där det finns ett kluster av lager & logistik, nära både E20 & riksäg 50. 

Fastigheten har en byggnad om 3 096 kvm exl. skärmtak om 700 kvm. På fastigheten finns även ytterliggare 8 000 kvm uppställningsyta som kan nyttjas för att bygga ytterliggare lagerytor eller använda som uppställning av maskiner/material. Byggnaden rymmer även kontor, lunchrum & omklädningsrum för att uppfylla ert företags alla behov. 

Fastigheten är certifierad enligt Breeam in use Very Good och det finns goda möjligheter att montera solceller och elbilsladdare. 

Övrig information

Övrigt:

SLP är en fastighetsägare som tar stort ansvar i våra fastigheter och hyresgäster med hållbarhet i fokus. Vi vill tillsammans med våra kunder investera i fastigheterna och er verksamhet med en win-win -win vision som påverkar oss, våra kunder & miljön positivt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 3 095 10 000

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2025-02-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ulvsätter 2:10

Planlösning:

Kontor i två plan & lager i övrig yta.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

E22, riksväg 50

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

ITS Logistikpartner, Ahlsell, Volvo, Logent

Utkällevägen 16