Vaksalagatan 31

Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

405 m²

Hyra

2 160 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Välplanerad butikslokal i offentligt läge

Med generösa ytor kan du skapa en unik butiksupplevelse som fångar kundernas uppmärksamhet från första ögonblicket. Detta är den ultimata platsen för att skapa en framstående närvaro i en av Uppsalas mest pulserande och eftertraktade områden. Den strategiska placeringen längs Vaksalagatan innebär en konstant ström av potentiella kunder och ger dig en oslagbar möjlighet att maximera din synlighet och öka dina intäkter. Med närhet till kollektivtrafik, populära restauranger och shoppingdestinationer blir din butik en naturlig del av det lokala samhället. Lokalen är utrustad med en väl tilltagen ventilation passande för butiksverksamhet, stora skyltfönster samt lastkaj för in -och utgående gods.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 405 2 160

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2160

Utförande

Planlösning:

Butiksyta med öppen planlösning om ca 338 kvm med tillhörande lager ytor om ca 67 kvm. Totalt ca 405 kvm med skyltfönster som vetter ut mot Vaksalagatan . Lokalen är utrustad med lastkaj, undertak, butiksbelysning, komfortkyla, pentry och WC.

Omgivning

Omgivning/natur:

Vaksalagatan 31 är belägen i närheten till Vaksalatorg och resecentrum. Lokalen ligger ett stenkast från Uppsala Konsert och Kongress, och Uppsala Resecentrum , ett centralt läge med stort urval av restauranger och handel. Med Resecentrum i närheten är kommunikationerna optimala och underlättar besöken för långväga gäster, alltifrån flyg- till tåg- och bussburna resenärer.

Företag i närheten:

Gällande närservice har du som hyresgäst nära till både Kvarnengallerian, Resecentrum och City som erjuder näst intill allt inom närservice.

Kommunikationer

Bussförbindelser finns utanför lokalen samt cykelvägar i alla riktningar . För den bilburne går det snabbt och smidigt att ta sig ut på de större lederna som leder till E4an och väg 55.
Vaksalagatan 31