Kullagatan 30

Centrum , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

84 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Utmärkt läge på Helsingborgs gågata

Nu finns möjlighet att flytta in på utmärkt läge på Kullagatan!  Charmig lokal för mindre verksamhet Ljus och trivsam kontorslokal för den mindre verksamheten på Helsingborgs gågata. Inslag som genomgående fiskbensparkett och högt i tak i de olika rummen ger lokalen charm och karaktär. Ytan på 84 kvm fördelas på kontors- och mötesrum samt ett pentry.  I centrala Helsingborg med parkering Läget i Helsingborgs centrum ger kontorslokalen dig möjlighet att äta lunch på en av alla restauranger och caféer, som du hittar direkt utanför dörren. Här blir du en del av ett större nätverk av andra företag och handlare. Lokalen erbjuder möjlighet att hyra parkeringsplats på innergården - smidigt för både kunder och medarbetare med bil.  Välkommen att kontakta oss för visning!

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 5.

Ytor

  • Total yta:

    84 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kullen Västra 19

Omgivning

Omgivning/natur:

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet att hyra parkering.

Närservice:

På central adress i Helsingborgs innerstad erbjuder fastigheten ett brett utbud av restauranger, caféer, banker, butiker och andra bekvämligheter. Fastigheten består av två byggnader, i vilken den ena erbjuder hiss från markplan till vindsvåning. På den charmiga innergården finns det möjlighet att hyra parkering. Lokalerna går att anpassa efter era önskemål.

Kommunikationer

5 minuters promenad till Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig enkel kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med flygplats. Med bil når du E6:an på 10 minuter och sedan vidare ut på övriga Europavägar.
Kullagatan 30

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB