Lundavägen 71

Åkarp , Åkarp
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

40 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Fräsch lokal på Lundavägen 71 i Åkarp!

Denna rymliga och moderna lokal om 71 kvm erbjuder en perfekt plats för din verksamhet att blomstra, med en öppen planlösning och stilrena faciliteter. 

Det generösa utrymmet kan anpassas efter dina behov, vare sig det är ett showroom, kontor, eller butik. Här får du tillgång till ett modernt kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Beläget på Lundavägen 71 har du en utmärkt synlighet och närhet till olika bekvämligheter såsom restauranger, affärer och kollektivtrafik. Detta strategiska läge gör det enkelt för både kunder och anställda att nå din lokal.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lokal en fantastisk möjlighet att etablera din verksamhet i en modern miljö. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    40 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Erikshjälpen Second Hand, TMP Outlet, Stick och Spinn.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i närområdet.

Närservice:

Restaurang Lillgården, ICA Nära Åkarp, Pizzeria Palermo.

Skyltläge:

Bra skyltläge mot Lundavägen.

Kommunikationer

Det finns bra kollektiva avgångar i närområdet.
Lundavägen 71

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner