Brahegatan 56

Östermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

93 m²

Hyra

4 390 kr/m²/år. Hyran är exkl moms, lokalen är momspliktig. Värme och vatten ingår i hyran.

Tillträde

2024-05-01

Beskrivning

  • Kontor

Mycket trevligt och luftigt sekelskifteskontor med plats för 12 arbetsplatser centralt beläget på Östermalm runt hörnet från Stadions tunnelbana.

Ljus och fräsch lokal med sekelskiftescharm för upp till 12 arbetsplatser. Nära till tunnelbana och bussar. 

Välkommen till en vacker lokal med högt i tak och stora, härliga fönster som ger en ljus och luftig arbetsmiljö. När du kliver in på morgonen möts du av den charmiga atmosfären och de vackra trägolven. Konferens/mötesrum med plats för 6-8 personer vätter mot en trevlig innergård och de två kontorsrummen mot en lugn gata längst upp på Brahegatan. Kontorslokalerna är smakfullt inredda med bevarade sekelskiftesdetaljer och ljusa färger.

På lunchen kan du njuta av frisk luft och grönska på innergården med träd och sittgrupper. Efter arbetet finns möjlighetatt utforska Östermalms levande kvarter med sina mysiga caféer, restauranger och butiker. Passa på att ta en avkopplande promenad i Humlegården eller joggingtur längs Valhallavägen till Stadion / Lill Jansskogen eller Gärdets grönområde, och ta en dusch efteråt i det nyrenoverade badrummet. 

Perfekt placerad fastighet med charm, utmärkta kommunikationer med bussar och tunnelbanestationer vid Stadion och Musikhögskolan och Karlavägen, bokstavligen ett stenkast från porten. Det gör det bekvämt och enkelt för alla att ta sig till och från arbetsplatsen. För den som föredrar att cykla är läget också idealiskt, med väl utbyggda cykelvägar som gör det smidigt att pendla genom staden.

Denna charmiga fastighet från sekelskiftet har genomgått en totalrenovering vilket garanterar hög standard och hållbarhet. Här erbjuds det bästa av två världar - en livlig stadsmiljö och närheten till avkopplande naturområden.

Välkommen att boka en visning med modern sekelskiftescharm!

Övrig information

Övrigt:

Kontors-ytterdörren har kodlås med larm för smidig inpassering av medarbetare och är belägen direkt till höger in i fastigheten på bottenplan.

Ytor

  • Total yta:

    93 m2

Ytbeskrivning

Två luftiga rum med plats för 6 arbetsplatser i var rum. Ett trevligt konferensrum med plats för åtminstone 6 personer Nyrenoverat badrum med dusch för pendlare. Hall med plats för avhängning. Litet fokusrum för enskilda samtal. Öppet kök med kokplattor, kyl och plats för enkel matlagning.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-05-01. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

4390

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Hyran är exkl moms, lokalen är momspliktig. Värme och vatten ingår i hyran.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

BRF renen 22

Antal rum:

3

Planlösning:

Luftig planlösning med två öppna kontorsytor i två rum med plats för 12 arbetsplatser. Ett trevligt konferensrum, ett nyrenoverat badrum med dusch för pendlare, hall, telefonrum, plats för skrivare, samt öppet kök.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Humlegården Stadion Lill Jansskogen Musikhögskolan

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering utanför kontoret

Närservice:

COOP nedanför gatan, ICA esplanad och 7eleven några hundra meter ifrån

Brahegatan 56