Hållnäsgatan 3

Librobäck , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

281 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välplanerat kontor i Librobäck!

I Librobäck erbjuds nu ett kontor om 281 kvm. Kontoret har en rumsindelad planlösning med rum i varierande storlek. Här finns också flera rum för lager eller tex mindre produktion samt omklädningsrum. På tomten finns gott om parkeringar och det kommer finnas 12 p-platser med laddstolpar. Området erhåller blandade verksamheter och har goda kommunikationer till Uppsalas centrum liksom E4:an. Här finns närhet till lunchrestauranger och god service vid Nelins och Mimi Ekholms plats. Det finns även ett höglager om 396 kvm på fastigheten att hyra om behovet finns För mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare!

Ytor

  • Total yta:

    281 m2

Utförande

Byggår:

1990

Planlösning:

Kontoret om 281 kvm inrymmer en stor öppen entré som direkt till höger har två kontor/lager, två förråd/lager samt omklädningsrum. Från entrén rakt in i lokalen möter man en öppen social yta med kök och rymligt plats för ett större matbord med många sittplatser. Innan för köket finn ytterligare två rum där ett har fönster och brukas som kontor och rummet bredvid som förråd/lager. Till höger från köket finns en inre hall med två toaletter och städskrubb. Till vänster om den sociala delen går en korridor med ett större konferensrum samt fyra kontor. Två av kontoren är stora och rymmer två arbetsplatser. Här har alla rum har flera fönster vilket ger ett rikligt ljusinsläpp. Ett genomgående trevligt och effektivt kontor med bra planlösning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Librobäck är ett område med blandade verksamheter såsom mindre verkstäder, högteknologi, kontor och handel.

Kommunikationer

Området har goda kommunikationer med Uppsala Centrum som ligger på ett avstånd om ungefär 4 km. Med bil ligger Bärbyleden även i nära anslutning till E4:an eller Enköping/Västerås.
Hållnäsgatan 3