Skarphällsgatan 13

Skarphäll , Visby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

330 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal att hyra i Skarphäll

Ledig butikslokal att hyra i handelsområdet Skarphäll, Visby. Med 330 kvm är lokalen belägen på entréplan, med framträdande skyltläge mot Skarphällsgatan. I byggnaden hyr vi idag ut lokaler till olika typer av verksamheter som bland annat Transportstyrelsen, Koneo, Färgboden och Företagsspecialisten Gotland, vilket bidrar till en livlig miljö.

Den lediga lokalen är utrustad med energieffektiv LED-belysning och behovsstyrd ventilation, för minskad energiförbrukning. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av butikslokalen.

Ytor

  • Total yta:

    330 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Borren 1

Våningsplan:

1

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Omgivning

Företag i närheten:

I samma byggnad hyr vi ut lokaler till Transportstyrelsen, Företagsspecialisten Gotland, Koneo, Skylt & Reklam, Färgboden och eddy Se. I närområdet finns olika livsmedelskedjor, möbelvaruhus, verkstäder, apotek och flera olika serviceföretag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns en stor parkeringsplats som tillhör fastigheten, avsedd för hyresgäster och deras besökare. Utanför byggnaden finns också cykelställ för den som cykelpendlar.

Skyltläge:

Bra skyltläge mot Skarphällsgatan med mycket genomfartstrafik.

Kommunikationer

Lokalen är mycket enkel att ta sig till tack vare läget i handelsområdet Skarphäll. I närheten finns en busshållplats vilket möjliggör enkel pendling och fram till fastigheten finns bra cykelvägar.
Skarphällsgatan 13