Väståkravägen 16-18

Hjärup , Staffanstorp
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 885 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Unik lager/butikslokal med 9m takhöjd, anpassningsbar för din verksamhet. Upplev potentialen och ta ditt företag till nya höjder

Välkommen till en nybyggd lager/butiksokal på Väståkravägen 16-18 i Hjärup – din nya affärsplats!

Denna lagerlokal erbjuder ett imponerande tak på ca 10 meter och en öppen planlösning som kan anpassas efter era behov och önskemål. Med möjlighet att lägga till en markport för enkel åtkomst passar lokalen perfekt för olika verksamheter.

Dess strategiska läge vid E6an garanterar maximal synlighet. Dessutom finns toalett och möjlighet att installera kök eller pentry. Utnyttja potentialen och ta din verksamhet till nya höjder här!

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

  • Total yta:

    2885 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kundparkering
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Kontakta oss för mer information

Utförande

Byggår:

2022

Planlösning:

Öppen planlösning med möjlighet till anpassning efter behov.

Teknisk information

Takhöjd:

10 m

Lokalen kan nås via:

Via E6

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Padel of Sweden

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns parkeringar utanför lokalen. Snart kommer även laddningsstationer för elbilar att finnas tillgängliga

Närservice:

Coop, Kronans Apotek

Skyltläge:

Bra skyltläge ut mot E6

Vägbeskrivning:

Skåne län, Hjärup tätort, Staffanstorps kommun

Väståkravägen 16-18