Götgatan 94

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

64 m²

Hyra

3 500 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och fräsch kontorslokal belägen på den mycket centrala adressen Götgatan 94 på Södermalm!

Området är mycket livfullt och erbjuder det mesta som man kan önska. Här vimlar det utav tilltalande restauranger och caféer. Vetekatten och anrika Gunnarsons är två exempel. Gatan erbjuder även många olika butiker, med bland annat Ringens köpcentrum som granne. I området finns även mycket service som till exempel livsmedelsaffärer och kemtvätt. Området nås mycket lätt med Skanstulls tunnelbana i direkt anslutning till fastigheten!

Lokalen ligger i lugnet en våning upp, och nås via fastighetens huvudentré. Här finns hiss att nyttja. Lokalen utgörs av en öppen yta, samt två mindre separata rum med fönster mot fastighetens gård. Här finns fönstergaller som bidrar till hög säkerhet.

Lokalen har ett rymligt badrum med möjlighet till att installera duschkabin. Pentry finns installerat med micro och diskmaskin.

I taket sitter moderna och energieffektiva spotlights som ger bra arbetsbelysning och ger en modern känsla.

Yta: 64 kvm
Hyra: 18 666 kr/mån ex moms
Fastighetsskatt: Tillkommer

Nextor Group AB
Viktor Ritterstrandh
viktor@nextor.se
0736-877397
08- 30 92 00

Ytor

  • Total yta:

    64 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3500

Utförande

Våningsplan:

1

Antal rum:

3

Götgatan 94

Om Nextor Group AB

Nextor Groups team av fastighetsmäklare har lång och bred erfarenhet av förmedling av kommersiella lokaler och företagsförmedling. Välkommen att kontakta oss oavsett din fråga handlar om uthyrning av lokalytor, överlåtelser av en lokal eller om ni behöver hjälp med förmedling av er verksamhet. Tel 08-30 92 00

Nextor Group AB

Folkungagatan 85

116 22 Stockholm

www.nextor.se

Fler annonser från Nextor Group AB