Västberga allé 9

Västberga , Hägersten
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

927 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unik kontorslokal med otroligt ljusinsläpp i Hägersten!

Vi presenterar nu en möjlighet att etablera er verksamhet i en rymlig och ljus kontorslokal om 927 kvm. Denna unika lokal är placerad högst upp i fastigheten och erbjuder fint ljusinsläpp tack vare generösa glasväggar och ett imponerande glastak.

Fastigheten är utrustad med hiss och erbjuder flexibilitet att anpassas efter ert företags specifika behov och önskemål. Möjlighet finns att hyra till mindre förråd inom fastigheten, perfekt för förvaring av material och utrustning.

Denna lokal är idealisk för företag som söker ett ljust och flexibelt kontor! Västberga Allé 9 är strategiskt belägen med närhet till kommunikationer, service och ett brett utbud av lunchrestauranger som kompletterar arbetsdagen.

I byggnaden finns det välrenommerade bageriet och caféet Bröd och Salt, som erbjuder ett brett utbud av sallader, pizza och fikabröd.

Vänligen kontakta oss för mer information eller boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    927 m2

Bekvämligheter

Konferens
Mötesrum
Restaurang
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vreten 8

Våningsplan:

4 av 4

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil och kollektivtrafik.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Västberga industriområde ligger i Söderort inom Stockholms kommun och är idag Stockholms största industri- och terminalområde. Västberga utgör tillsammans med Årsta det enda strategiskt viktiga gods- och logistikområde nära centrala Stockholm.

Företag i närheten:

Ryds Bilglas, Ramudden, Avarn Security, Impact Gym, Flugger Färg, Stora Coop Västberga, McDonalds och DHL.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Utanför fastigheten finns gott om parkeringsplatser.

Närservice:

I fastigheten finns bröd&Salt som är ett perfekt luchställe för anställda! 1 km bort finner ni även OKQ8 bensinmack och endast 3 minuter bort finns ICA Supermarket Telefonplan.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats är karusellplan som ligger 1 minut bort, här går busslinjerna 145 och 165. Lokalen här även närhet till både Midsommarkransen t-bana och Telefonplan t-bana. En kvarts promenad från lokalen finns även pendeltågsstationen Årstaberg.
Västberga allé 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner