Agnesfridsvägen 190

Fosie , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

747 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butik i Fosie på Agnesfridsvägen 190

Nu finns möjlighet att hyra en butik i attraktivt läge i Fosie.

Övrig information

Övrigt:

En fin fastighet med kontor i företags- och industriområdet Fosie, Malmö. Lokalen ligger utmed den trafikerade Agnesfridsvägen, vilket ger ett bra kommersiellt skyltläge. Fastigheten inhyser flera affärslokaler och bra parkeringsmöjligheter utanför för personal och besökande.

Ytor

  • Total yta:

    747 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen består av stor öppen butiksyta med lastport från baksida och entré mot Agnesfridsvägen. Kontor och lunchrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

I omgivningen finns fastigheter som består främst av kontor och handel. I närheten finns flertalet lunchrestauranger, Jägersro Köpcentrum och Jägersro Travbana.

Kommunikationer

Fastigheten är enkel att nå från Malmös stora ringleder, Inre och Yttre Ringvägen, och det finns gott om parkeringsplatser på fastigheten. Flertalet busslinjer passerar Agnesfridsvägen och busshållplats finns inom ett kort gångavstånd.
Agnesfridsvägen 190

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum