Östergatan 59

Nya Torg , Ängelholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

140 m²

Hyra

Tillträde

2024-06-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Verksamhetshotell på 140 m² centralt i Ängelholm med skyltläge mot Östergatan. Lokalen är genomgående med ljusa ytor, stora fönster längs gatusidan.

Välkomna till verksamhetshotellet Strutsen!

Har du din verksamhet vid köksbordet och det är dags att skala upp? Vill du kanske ha kollegor på jobbet, trots att du är ensamföretagare? Då ska du se hit!

Vi har just nu lediga rum på vårt verksamhetshotell på Östergatan 59 i Ängelholm. Verksamhetshotellet utgörs av totalt 140 m²,  centralt i Ängelholm. Dessutom med ett riktigt bra skyltläge längs med Östergatan. Lokalen är fördelad på gemansamma ytor (08 enligt ritning) i form av fikarum med tvättmaksin och köksinredning, toaletter, reception och väntrum samt flertalet separata rum. Ytskikten i lokalen är i gott skick med en modern stil. Det finns ingång till lokalen både från Östergatan 59 och från innergården på baksidan.

Här hyr du en del i lokalen, där du förfogar över ditt rum och delar övriga utrymmen med de andra verksamheterna. I lokalen finns idag en fotvårdare och färdiga möjligheter finns för frisörverksamhet och skönhetsbehandling/massage. Viss anpassning till just din verksamhet kan vara möjlig, kontakta oss för vidare diskussion.

I den främre delen finns en gemensam reception samt ett rum (07 enligt ritning) att hyra, båda med stora fönsterpartier, perfekta skyltfönster! Rakt fram från entrén, några trappsteg ned, kommer man till en öppen yta med stort takfönster vilket ger ett fint ljusinsläpp. Utrymmet är förberett för frisörverksamhet, där den inre är schamponeringsrum (02 enligt ritning). I lokalens bakre del finns fyra separat rum (03-06 enligt ritning). I två av rummen finns tvättställ, varav rum 05 är uthyrt till en  fotvårdsverksamhet.

Med närhet till parkeringsytan på Nya Torg är detta en perfekt lokal i centrum för dig som vill driva din verksamhet på ett kanonläge i Ängelholm!

Ytor

  • Total yta:

    140 m2

Ytbeskrivning

Lokalen ligger i markplan, med en invändig halvtrappa till delar av ytan. Vid behov av entré i markplan kan man gå via innergården. Ytan fördelas på totalt 11 rum och 2 toaletter. Lokalen är i dagsläget anpassad för frisörverksamhet, fotvård och skönhetsbehandlingar/massage. Det finns en gemensam reception vid gatuentrén.

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Reception
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Kontrakt skrivs på et år.

Tillträde:

2024-06-01. Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, moms

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Strutsen 7

Byggår:

1906

Renoveringsår:

2019

Antal rum:

11

Planlösning:

Med en total yta på 140 kvadratmeter, fördelat över flera rum, finns många möjligheter för framtida verksamheter. Här kan du hyra ett rum som passar just din verksamhet - förberett för frisörverksamhet och fotvård, men viss lokalanpassning är möjlig för andra verksamheter. Kök, toaletter och väntrum är gemensamma. I övrigt disponerar du själv över det utrymme du hyr. Kanske är du ett enmansföretag, men som gärna har "kollegor"? Då är detta något för dig!

Energiklass:

E

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Omgivning

Företag i närheten:

Granne i samma fastighet är en körskola. I grannfastigheten ligger ett Best Western-hotell.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering enligt timtaxa på gator runt omkring samt parkeringsytor runt och på Nya Torg.

Närservice:

Nära lokalen finns både restauranger och mindre livs.

Skyltläge:

Lokalen har stora skyltfönster mot Östergatan med gång- och cykelväg.

Kommunikationer

Stadsbussarna 2 och 3 stannar ca 150m bort.
Östergatan 59