Hästhagsvägen 3

Ramlösa , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 225 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Butikslokal om 4225 kvm på strategiskt läge i Helsingborg!

 Välkommen till Hästhagsvägen 3, lokalen är på 4225 kvm.

Lokalen består av totalt 4225kvm som är fördelat med 3056kvm butik, 1129kvm lager och 40kvm övrig yta. Ytorna har generös takhöjd som skapar rymd i lokalen. Lagerdelen har tre lastintag med lasthus och behövs mer lageryta så finns det möjlighet att anpassa. Det finns personaldel med matplats och kontorsytor för de anställda. 

Läget erbjuder en bra exponering mot vältrafikerade Hästhagsvägen. Det finns goda parkeringsmöjligheter på fastigheten och även en direkt närhet till kollektivtrafik, både med buss och tåg. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 3 056
Kontor 1 129
Övrigt 40

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument

Omgivning

Företag i närheten:

Dollarstore, LucuFood, Circle K, Nordic Wellness, Helsingburger, Jysk med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter på fastigheten för anställda, besökare och kunder.

Närservice:

I närområdet finns ett brett utbud av bekvämligheter inklusive restauranger, caféer, butiker och andra tjänster.

Skyltläge:

Beläget på Hästhagsvägen 3, Helsingborg, erbjuder denna plats en utmärkt exponering och enkel tillgång för både kunder och personal.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från Hästhagsvägen 3 är utmärkta. Området är väl anslutet till det allmänna transportsystemet med busslinjer och närliggande tågstationer som ger smidig åtkomst för både personal och kunder.
Hästhagsvägen 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner