Kanongatan 157

Väla Södra / Väla Norra , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

323 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal på Väla Norra

På utmärkt läge på Väla Norra finns nu möjlighet att flytta in i en ljus kontorslokal på 350 kvm.  Hiss, parkering och laddplatser Lokalen finns på våning två och nås via den gemensamma, trevliga entrén. Ytan består av en större öppen yta, för exempelvis kontorslandskap samt rum i varierande storlek för kontor eller möte. Här finns även ett kök samt rymlig matplats där de anställda kan samlas för en trevlig stund tillsammans. Utanför entrén finns parkeringsplatser samt möjlighet att ladda sin elbil.  Välkommen att kontakta oss för visning!

Övrig information

Övrigt:

* Arbetsplatser: 15 * Parkering: Ja * Hiss: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    323 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Snårskogen 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Närservice:

All typ av service som kan önskas finns ett stenkast bort.

Kommunikationer

Stadsbussarna trafikerar i området. Nära till E4:an, E6:an och 111:an.
Kanongatan 157

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB