Ranhammarsvägen 20

Bromma/Ulvsunda , Bromma
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

30 - 100 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt

Vi har lättillgängliga förråd i olika storlekar för dig som behöver extra utrymme för förvaring!

Med bra läge precis intill Bromma Blocks erbjuds förrådsytor i storlekar mellan 30-100 m² för förvaring. De större storlekarna kan även exempelvis användas som rep.lokal för musikband. Dessa är lättillgängliga i en trygg källargång med säkra dörrar och nås dygnet runt, 7 dagar i veckan. Välkomna att boka in en tid för visning!

Övrig information

Övrigt:

SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 30 100

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping. I Ulvsunda pågår en gradvis omvandling från industriområde till en blandad stad med bostäder och verksamheter. Ulvsunda industriområde är en stadsdel och ett industriområde i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Mariehäll, Riksby och Traneberg i Stockholms kommun samt till Solna och Sundbybergs kommuner.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra intill fastigheten.

Närservice:

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, snabbmatskedja, bageri, gym, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Gångavstånd till livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

Kommunikationer

Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. - Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156.. Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är precis bakom fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd
Ranhammarsvägen 20