Kvarnvägen 5

Centrala Herrljunga , Herrljunga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

175 m²

Hyra

788 kr/m²/år. Månadshyra Vi som hyr ut är en stiftelse.

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Kontor

Charmig fastighet i centrala Herrljunga med närhet till järnvägsstation, affärer och lunchställen.

Charmig fastighet i centrala Herrljunga med närhet till järnvägsstation, affärer och lunchställen. 

Detta den perfekta platsen för att etablera en mindre kontorsverksamhet.

Lokalen har två egna parkeringsplatser och plats för belyst skylt på fasaden mot fastighetens framsida och gård med hela fastighetens parkeringar. 

Framför entrén möts du av en trappavsats med tak och hiss. Det lilla konferensrummet ligger mot fastighetens framsida och det större mot järnvägen på kontorets baksida. Däremellan ligger reception, kök och de två kontoren som har fönster mot fastighetens gård samt det gamla fotolaboratoriet som nu huserar en lunchrestaurang med bra husmanskost.

Välplanerade och flexibla utrymmen som ger en perfekt balans mellan funktionalitet och komfort samt erbjuder möjligheter till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö för ditt företag.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 175 788

Ytbeskrivning

Lokalen har totalt över 170 m² användbar yta för din verksamhet till ett pris av 11 485 kr/månaden: • En välkomnande hall på 12 m² med access till reception, mindre konferensrum och toalett. • Reception har ett trevligt litet kök om ca 40 – 45 m². Plats för både receptionsdisk, matplats och om så önskas ett par kontorsplatser. • Två kontorsrum på 12 m² och 18 m². Perfekta för ett par kontorsplatser i vardera rum. • Ett fint litet konferensrum på 21 m² för effektiva möten och brainstorming-sessioner. • Ett stort långsmalt konferensrum/sal på 50 m². Lokalen skulle kunna användas till föreläsningar eller en mindre produktion, den har tidigare haft en liten scen och även använts för yogapass och gympa, vilket skulle kunna ge möjlighet till en hälsosam och aktiv arbetsmiljö • Passage/”serverrum” på 5 m² för enkel tillgång till förråd och det stora konferensrummet. • Rejält Toalettutrymme på 7 m² med ett mindre förråd på ca 2 m². • Två förråd på 3 m² respektive 6 m². • Handikapphiss för tillgänglighet och inkludering. • Två egna privata parkeringsplatser (det finns ett flertal parkeringsplatser framför och vid sidan av fastigheten och även i närområdet). • På framsidan finns plats för belyst skylt

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Lasthiss
Parkering
Skyltläge

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-07-01.

Prisinformation:

Hyran är 11 485 kr i månaden, den indexregleras. El, värme, varmvatten, vatten och avlopp ingår i hyran

Utgångshyra kr/m2/år:

788

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Månadshyra Vi som hyr ut är en stiftelse.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

HERRLJUNGA TOR 4

Byggår:

1964

Renoveringsår:

2012

Antal rum:

7

Planlösning:

Charmig fastighet i centrala Herrljunga med närhet till järnvägsstation, affärer och lunchställen. Detta den perfekta platsen för att etablera en mindre kontorsverksamhet. Lokalen har två egna parkeringsplatser och plats för belyst skylt på fasaden mot fastighetens framsida och gård med hela fastighetens parkeringar. Framför entrén möts du av en trappavsats med tak och hiss. Det lilla konferensrummet ligger mot fastighetens framsida och det större mot järnvägen på kontorets baksida. Däremellan ligger reception, kök och de två kontoren som har fönster mot fastighetens gård samt det gamla fotolaboratoriet som nu huserar en lunchrestaurang med bra husmanskost. Välplanerade och flexibla utrymmen som ger en perfekt balans mellan funktionalitet och komfort samt erbjuder möjligheter till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö för ditt företag.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Herrljunga Kommun, Reprisen, Restaurang Fotofickan, Besikta Bilbesiktning, Herrljunga Terrazzo, Skaraborgsstäd.

Kvarnvägen 5