Entreprenörsstråket 6

Åbro , MÖLNDAL
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vård eller rehablokal i GoCo med undersökningsrum

Vi kan nu erbjuda en vårdlokal med ett större rum eller sal för rehab om ca 140 m2 placerad i GoCo. Hela lokalen är på ca 400 m2 där det finns omklädningsrum samt några undersökningsrum. Om ni söker större lokal så går det att expandera lokalen med ytterligare yta. Denna lokal är belägen på bottenvåningen i ett nybyggt hus på GoCo och lokalen är placerad granne med receptionen. I byggnaden finns personalytor som pausrum och dylikt som kan erbjudas till denna lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    400 m2

Utförande

Byggår:

2023

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I Mölndal, söder om Göteborg, växer GoCo Health Innovation City fram som ett kluster för hälsa, medicinsk utveckling och digitala hälsotjänster. Detta område, som tidigare var ett industriområde, har ett strategiskt läge bredvid Astra Zenecas forskningsanläggning, där världsledande företag inom hälsoindustrin redan är etablerade. Genom att samla företag, bostäder och ett pulserande stadscentrum förvandlas området nu till ett nyskapande stadsområde. Inom några år kommer klustret att bestå av ca 350 små och stora företag, och bli en knytpunkt för forskare och studenter inom life science-segmentet. Området har potential att skapa 7000 jobb som tillsammans utvecklar framtidens hälsoteknik.

Närservice:

I området finner ni restaurant och café, i närbelägna Mölndals Galleria finns allt som krävs av bra service.

Kommunikationer

Mycket bra bussförbindelser finns till området och E6 via Åbro motet är granne för er som kör bil.
Entreprenörsstråket 6

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor