Sveavägen 25

CBD , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 328 m²

Hyra

7 000 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontorslokal högst upp i fastighet, med Terrass och Utsikt över Stockholms takåsar!

📍 Adress: Sveavägen 25, Stockholm
📏 Yta: 328m² (kontorsyta, pentry, lunch/lounge, terrass)
👥 Kapacitet: Passar 20-40 arbetsplatser
🚽 Faciliteter: 3 toaletter, 1 pentry
🌞 Terrass: Terrass med sol hela dagen
🚇 Nära Tunnelbana: Beläget intill Hötorgets tunnelbana
🔑 Tillträde: Flexibelt tillträde
💡 Ljusinsläpp: Generöst ljusinsläpp från alla hål

Denna lokal högst upp i huset på Sveavägen erbjuder en utmärkt arbetsmiljö med utsikt över Stockholms takåsar. Med generösa 328m² fördelade på kontorsyta, pentry och lunch/lounge, är detta det perfekta stället för ditt företag att växa. Terrassen erbjuder en avkopplande miljö med sol hela dagen, perfekt för möten eller avkoppling. Med närhet till Hötorgets tunnelbana är lokalens läge enkelt att nå från hela staden.

Denna lokal används för närvarande av vår egen verksamhet, men vi är väldigt flexibla när det gäller tillträde och utflytt. Vid ett seriöst intresse är vi öppna för att diskutera alla detaljer vid en visning. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 200 328 7 000

Ytbeskrivning

Lokalen består av tre delar, varav två ytor som idag används som kontorsytor, och ett pentry. Utöver detta så finns det en stor privat terrass tillgänglig.

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Kontraktstiden för denna andrahandsuthyrning är till 2025.03.30, med potentiel möjlighet att förlänga direkt med Vasakronan efter första året, om ömsesidigt önskemål finns.

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

7000

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

656

Byggår:

1930

Våningsplan:

10 av 10

Antal rum:

3

Planlösning:

Flexibel planlösning och möblering, som kan anpassas till hyresgästens behov.

Teknisk information

Uppvärmning:

Centralvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten, med nedfart från Olofsgatan 6 . Vasakronan uppdrar åt företaget Nordic Level Parking AB att förvalta garaget och parkeringar på denna fastighet. I fastigheten finns bil och MC-parkering. För dig som hyresgäst innebär det att: • du alltid kontaktar Nordic Level Parking AB vid frågor kring förhyrda platser. • du tecknar parkeringsavtal direkt med Nordic Level Parking AB. • Nordic Level Parking AB sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m.

Närservice:

Läget mitt i Stockholm city är det bästa tänkbara och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker, biografer och saluhall. Gatorna runt kvarteret kantas av butiker och Haymarket ligger ett stenkast bort. På Hötorget finns Stockholms mest välbesökta torghandel. Där ligger även Hötorgshallen som erbjuder en kulinarisk rundresa över hela världen. Det finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I fastigheten finns bland annat ett café och en asiatisk restaurang. Lite längre bort ligger Kungshallens matpalats. Här är det alltid full fart både vid lunch och middag.

Skyltläge:

Entre på Sveavägen, men bra skyltmöjlighet möjlig

Kommunikationer

Uppgång från T-banestation Hötorget finns i nordöstra hörnet av fastigheten och från Sveavägen och Hötorget går ett flertal busslinjer.
Sveavägen 25